Lifestyle

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έχω στο πλάνο μου να κάνω ένα παιδί»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έχω στο πλάνο μου να κάνω ένα παιδί»
Γιώργος Αγγελόπουλος: Τι είπε για το φετινό Survivor και τους παίκτες αλλά και την επιστροφή του στην τηλεόραση είτε σαν ηθοποιός είτε σαν παρουσιαστής.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και μίλησε για το ενδεχόμενο της τηλεοπτικής επιστροφής του. «Αν το θέλει ο Θεός και οι παραγωγές… θα επιστρέψω στην τηλεόραση», είπε αρχικά. Γιώργος Αγγελόπουλος

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Οι ανθρώπινες σχέσεις γενικά, έχουν δυσκολίες και διαφορετικότητα»

Για τη δημιουργία οικογένειας και την απόκτηση παιδιού ακόμη και εκτός γάμου, ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε: «Έχω στο πλάνο μου να κάνω παιδί. Οι ανθρώπινες σχέσεις γενικά, έχουν δυσκολίες και διαφορετικότητα. Δεν ξέρεις καμιά φορά, είναι με τον άνθρωπό σου πώς τα βρίσκεις. Είναι κάτι που πρέπει να συναποφασιστεί».

Σχετικά  με το Survivor και το νέο ερωτικό  ειδύλλιο  ανάμεσα σε Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργο Κατσαούνη, απάντησε: «Δεν βλέπω Survivor. Μόνο κάποιες αναπαραγωγές στα social media. Δεν μπορώ να δω τι γίνεται ακριβώς. Φέτος έχει πολύ ριάλιτι από ότι έχω καταλάβει και πέρυσι είχε. Εμείς δεν είχαμε τηλεοπτικούς έρωτες από όσο θυμάμαι, τουλάχιστον από όσο κατανοούσαμε στη συμβίωση. Προέκυψαν βέβαια και να είναι καλά τα παιδιά. Φέτος, δεν ξέρω τι γίνεται. Από τώρα; Μάλλον θα είναι ξαφνικός ο έρωτας. Καμιά φορά ο έρωτας σε κάνει να μη βλέπεις πράγματα γύρω σου, αν υφίσταται έρωτας και όχι τηλεοπτικός έρωτας. Είναι αρχή ακόμα, δεν έχουν πεινάσει και έχουν δυνάμεις για αυτά» κατέληξε.

Γιώργος Αγγελόπουλος

Λίγα λόγια για εκείνον

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Αθήνα, 8 Ιανουαρίου 1982), γνωστός και με το παρατσούκλι «Ντάνος», είναι Έλληνας προπονητής θαλάσσιου σκι, ηθοποιός, επιχειρηματίας και πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνιζόταν ως αμυντικός. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2017, μέσα από τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό παιχνίδι επιβίωσης Survivor, στο οποίο αναδείχτηκε νικητής, αποκτώντας πρωτοφανή δημοσιότητα ακόμα και για τα δεδομένα νικητή ριάλιτι. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Σκιάθο. Το Φεβρουάριο του 2019 κυκλοφόρησε το αυτοβιογραφικό του βιβλίο με τίτλο «Ντάνος: Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου» από την Εκδοτική Αθηνών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments