Lifestyle

Κώστας Καραφώτης: Απαντά πρώτη φορά στις αντιδράσεις για τις εμφανίσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο Παλλάς

Κώστας Καραφώτης: Απαντά πρώτη φορά στις αντιδράσεις για τις εμφανίσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο Παλλάς
Κώστας Καραφώτης: «Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα μαγαζιά να κλείσει δηλαδή η μουσική σε όλα τα κέντρα διασκέδασης, είναι πραγματικά τραγικό».

Μια  συνέντευξη από καρδιάς παραχώρησε ο Κώστας Καραφώτης στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη, το πρωί της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου, με αφορμή τη συνέχιση των εμφανίσεων του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο θέατρο Παλλάς. Ο σαγηνευτικός  ερμηνευτής μεταξύ άλλων μίλησε για τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί για τις συγκεκριμένες εμφανίσεις την ώρα που η εστίαση κλείνει στις 12.00 χωρίς μουσική, αλλά και για τα κέντρα διασκέδασης που έχουν βάλει προσωρινά λουκέτο λόγω της πανδημίας. Κώστας Καραφώτης

Κώστας Καραφώτης: «Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας σε θεατρικό χώρο, όπου υπάρχουν καθήμενοι με μάσκες»

Ειδικότερα, ο Κώστας Καραφώτης υπογράμμισε πως «νιώθω τυχερός που η Νατάσα Θεοδωρίδου επέλεξε αυτή την σεζόν επέλεξε να κάνει την μουσική της παράσταση ουσιαστικά στο θέατρο. Από την άλλη αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα μαγαζιά και αυτό που συνέβη μέσα στις γιορτές, να κλείσουν δηλαδή η μουσική και όλα τα κέντρα διασκέδασης, είναι πραγματικά τραγικό και για τους μουσικούς και για τους τραγουδιστές αλλά και για μια τεράστια αλυσίδα ανθρώπων». «Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας σε θεατρικό χώρο, όπου υπάρχουν καθήμενοι με μάσκες, δεν νομίζω πως μπορεί να μας κατηγορήσει κάποιος για αυτό». Κώστας Καραφώτης:

Κώστας Καραφώτης: «Αυτή τη στιγμή εμείς παρουσιάζουμε μουσική σε ανθρώπους που κάθονται ακίνητοι με μάσκα»

«Ξέρω ότι υπάρχουν αντιδράσεις και δεν ξέρω αν και γω ήμουν θυμωμένος, ίσως κάποια στιγμή να έλεγα πράγματα που δεν τα εννοούσα, αλλά αυτή τη στιγμή είναι και λίγο δίκοπο το μαχαίρι. Αυτή τη στιγμή εμείς παρουσιάζουμε μουσική σε ανθρώπους που κάθονται ακίνητοι με μάσκα στο πρόσωπο. Φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι και για εμάς να κάνουμε και εμείς τη δουλειά μας. Δεν είναι δηλαδή ότι εμείς διασκεδάζουμε και ο κόσμος από κάτω χορεύει ή πίνει στο Παλλάς και οι υπόλοιποι δεν μπορούν» πρόσθεσε ο τραγουδιστής στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments