Πολιτική

Νίκος Χαρδαλιάς: Μήνυμα στην Άγκυρα – Οι Ένοπλες Δυνάμεις έτοιμες όποτε χρειαστεί

Νίκος Χαρδαλιάς: Μήνυμα στην Άγκυρα – Οι Ένοπλες Δυνάμεις έτοιμες όποτε χρειαστεί
Στην προκλητική ρητορική της Τουρκίας απάντησε ξεκάθαρα ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας

Ξεκάθαρο μήνυμα στις προκλήσεις της Άγκυρας έστειλε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, τονίζοντας την ετοιμότητα των τριών Κλάδων και την εξοπλιστική ενίσχυση.

Μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός αναφέρθηκε και στο οδοιπορικό που ξεκίνησε από τον Έβρο και το Καστελόριζο, επισημαίνοντας ότι αυτό θα συνεχιστεί με τους Οθωνούς και τη Γαύδο, αλλά και σε κάθε σημείο της χώρας, υπογραμμίζοντας ότι «το μήνυμα είναι ξεκάθαρο». «Εργαζόμαστε», επισήμανε, «για την ειρήνη με προσήλωση στο Διεθνές Δίκαιο, εξοπλίζουμε και ισχυροποιούμε τη χώρα μας, για να παραμείνει πρωταγωνίστρια σε ένα περιβάλλον εξαιρετικά δύσκολο γεωπολιτικά».

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις κράτησαν όρθια τη χώρα απέναντι σε μία εξαιρετικά δύσκολη παγκόσμια συγκυρία» είπε.

Ο εμβολιασμός στις Ένοπλες Δυνάμεις

Αναφορικά με τους εμβολιασμούς ο κ.Χαρδαλιάς είπε: «Οι εμβολιασμοί έγιναν, γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται από στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι Ένοπλες Δυνάμεις στα δύσκολα απέδειξαν ότι είναι κοντά στην κοινωνία». «Μόνο τιμή, μόνο σεβασμός, μόνο ευγνωμοσύνη για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων» κατέληξε ο Ν. Χαρδαλιάς

Ο υφυπουργός επισκέφθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη την 113 Πτέρυγα Μάχης, την Ανώτατη Διακλαδική Σχολή Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ), τη Σχολή Πολέμου Στρατού Ξηράς, το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, το Γ’ Σώμα Στρατού καθώς και το Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο στη ΔΕΘ.

Αύριο, Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας θα βρίσκεται στο Βόλο όπου θα επισκεφθεί στρατιωτικές μονάδες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments