Ελλάδα

Τροχαίο με Ferrari στη Βάρη: Νεκρός ο αδερφός της βουλευτού της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού

Τροχαίο με Ferrari στη Βάρη: Νεκρός ο αδερφός της βουλευτού της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού
Ο 42χρονος ανασύρθηκε νεκρός, ενώ η συνοδηγός του μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο

Τραγωδία απόψε στη Βάρη.

Οι σοκαριστικές εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα, κοντά στην περιοχή Πηγαδάκια, που έκαναν τον γύρο μέσω των κοινωνικών δικτύων, έφεραν νέα συγκλονιστική είδηση. Ο 42χρονος οδηγός της μοιραίας Ferrari, είναι αδερφός της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο για πρώτη φορά σήμερα.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, όταν το υπερπολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Ferrari προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει έναν πεζό με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο, που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, να φύγει από την πορεία του και να ξεκινήσει μια τρελή πορεία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη Ferrari βρισκόταν και η σύντροφός του η οποία εκτινάχθηκε από το παράθυρο μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

Η σορός του 42χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας ενώ η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

 Όταν η Κατερίνα Μονογυιού μίλησε για τον αδερφό της

Η Κατερίνα Μονογυιού, το 2020, είχε μιλήσει για τον αδελφό της Τζώρτζη Μονογυιό, για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι «The Wall» που προβλήθηκε το 2003. Ο ίδιος μάλιστα, είχε ζήσει ένα δυνατό και έντονο έρωτα με τη συμπαίκτριά του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου. «Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως, απορώ πως πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι».

Στην ίδια εκπομπή, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξήγησε γιατί έγινε αντικείμενο αρνητικών και χλευαστικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά από ομιλία της στη Βουλή, λόγω της δυσλεξίας και της διάσπασης προσοχής που έχει, ενώ δήλωσε πληγωμένη με τα όσα ειπώθηκαν για εκείνη.

«Πήρα το ρίσκο ότι μπορεί να συλλαβίσω στο έδρανο της Βουλής, αλλά επειδή είχα κάνει προετοιμασία αποσπάστηκε η προσοχή μου και μου βγήκε η δυσλεξία. Κάποιοι μου είπαν γιατί δεν το είχες αποκαλύψει από πριν, δεν είχα ερωτηθεί σχετικά και δεν μου είχε ξανά τύχει σε κοινό να δυσκολευτώ να διαβάσω. Πολλά παιδιά γεννιούνται με δυσλεξία, δεν φταίμε εμείς» δήλωσε συγκινημένη και συνέχισε: «Αυτό που με στεναχώρησε είναι το ότι πληγώθηκαν παιδιά με δυσλεξία, μου έστειλαν πολλά μηνύματα άτομα με δυσλεξία στο Instagram. Ένιωσαν θιγμένα, ότι θα τα κοροϊδέψουν αν πουν ότι έχουν δυσλεξία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments