Lifestyle

Ελίφ – Επεισόδιο 1010: Όσα θα δούμε την Πέμπτη

Ελίφ – Επεισόδιο 1010: Όσα θα δούμε την Πέμπτη
Ελίφ – Επεισόδιο 1010: Η Παρλά δεν ξέρει τι να κάνει με τον Τσαγκλάρ και τις απειλές του και αποφασίζει να μιλήσει σχετικά στην Κιγιμέτ

Ελίφ – Επεισόδιο 1010

Ο Τσαγκλάρ εκβιάζει την Παρλά με ένα ηχητικό ντοκουμέντο, που έχει στη διάθεσή του. Της ζητάει χρήματα. Η Χουμεϊρά τους βλέπει να μιλάνε. Η Μελέκ μιλάει στη Ματσιντέ για την Ασλί και για το πόσο τις βοήθησε. Η Αλέβ και η Λεμάν πίνουν καφέ και συμφωνούν πως δεν θέλουν να δουν ξανά κοντά στον Σαφάκ τη Ζουλιντέ.

Η Παρλά δεν ξέρει τι να κάνει με τον Τσαγκλάρ και τις απειλές του και αποφασίζει να μιλήσει σχετικά στην Κιγιμέτ. Η Κιγιμέτ συμφωνεί να τη βοηθήσει.

Η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ κοιτιούνται από μακριά αλλά δεν μιλάνε. Η Αλέβ λέει στη Ζουλιντέ να μείνει μακριά από τον Σαφάκ ώστε να του δώσει χρόνο και χώρο να σκεφθεί αλλά στην πραγματικότητα έχει άλλα σχέδια, τα οποία και μοιράζεται με τη Λεμάν. Η Ματσιντέ πηγαίνει στην κουζίνα αλλά νιώθει άρρωστη.

Ελίφ – Επεισόδιο 1010

Η Κιγιμέτ την παρακολουθεί κρυφά και χαίρεται, που τη βλέπει σε αυτή την κατάσταση. Η Ζουλιντέ τηλεφωνεί στον Σαφάκ και του ζητάει να συναντηθούν. Η Κιγιμέτ τηλεφωνεί στον Μαχίρ και του ζητάει να ασχοληθεί με το πρόβλημα της Παρλά. Η Μπιρτσέ, ο Ακίν και η Ασλί τρώνε μαζί αλλά η Ασλί είναι λυπημένη. Η Κιγιμέτ λέει στην Παρλά πως πρέπει να κάνει έναν γάμο έκπληξη με τον Κερέμ.

Οι άντρες του Μαχίρ απειλούν τον Τσαγκλάρ με ένα όπλο και του παίρνουν το κινητό του. Η Ζουλιντέ περιμένει τον Σαφάκ αλλά εκείνος δεν εμφανίζεται..

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments