Ελλάδα

Βούλα τροχαίο: Η στιγμή του απεγκλωβισμού της συζύγου

Βούλα τροχαίο: Η στιγμή του απεγκλωβισμού της συζύγου
Βούλα τροχαίο: Ένα νέο βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, στο οποίο φαίνεται κάποιος να ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού ενώ η Ferrari φλέγεται.

Ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη την Πέμπτη το βράδυ στη Βούλα. Ο οδηγός που σκοτώθηκε ήταν ο αδελφός της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνας Μονογυιού, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου προσκρούοντας σε δέντρο.

Μάλιστα υπάρχει και βίντεο που δείχνει κάποιον να ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού και να προσπαθεί να απεγκλωβίσει τους επιβάτες. Το πρόσωπο αυτό αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για περαστικό, ή για φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού που ακολουθούσε το αυτοκίνητο.

Το βίντεο

Η γυναίκα που ανασύρθηκε από τον περαστικό, νοσηλεύεται τραυματισμένη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Εάν διαπιστωθεί ότι πρόκειται για τρίτο άτομο, η αστυνομία θα το αναζητήσει, για να δώσει πληροφορίες για όσα εκτυλίχθηκαν στον τόπο της τραγωδίας.

Βούλα τροχαίο: Πώς έγινε

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως δεν εμπλέκεται κάποιο δεύτερο όχημα, ενώ κατά πληροφορίες, ο άτυχος οδηγός φέρεται να προσπάθησε να αποφύγει πεζό με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Ακόμη, πληροφορίες θέλουν να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα πριν την σύγκρουση. Το σενάριο αυτό επιβεβαιώνει αυτόπτης μάρτυρας, η οποία βρισκόταν πίσω ακριβώς από το πολυτελές αυτοκίνητο τη μοιραία στιγμή που ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο.

Όπως είπε στο «Πρώτο Θέμα», κινούνταν με το όχημά της στην παραλιακή, στη μεσαία λωρίδα με κατεύθυνση τη Βουλιαγμένη. Στο ύψος της Βούλας και μπροστά από το μαγαζί Riviera Coast, την προσπέρασε από τη δεξιά λωρίδα η κόκκινη Ferrari με υπερβολική ταχύτητα. Όπως είπε, τρόμαξε, που σχεδόν σταμάτησε το αυτοκίνητο της καθώς η Ferrari έκανε εκκωφαντικό θόρυβο.

Λίγα μέτρα μακρύτερα, αμέσως μετά τη συμβολή της παραλιακής με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, εκεί που ο δρόμος στρίβει ανοικτά δεξιά με κατεύθυνση τη Βουλιαγμένη, το κόκκινο αυτοκίνητο καταφέρνει να στρίψει δεξιά για να κατευθυνθεί ευθεία προς τα Λιμανάκια, όμως φαίνεται λόγω της υπερβολικής ταχύτητας να χάνει τον έλεγχο και μερικές δεκάδες μέτρα μακριά, αμέσως μετά το φανάρι που κάνει αριστερά για τη Βάρης – Κορωπίου, να φεύγει αριστερά, στο ύψος του παλιού περιπτέρου «Κουτάλα», να ανεβαίνει στο διαχωριστικό διάζωμα και να «σκάει» πάνω στο δέντρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments