Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου για Μονογυιού: «Ήμασταν σε διπλανά τραπέζια, την είδα να φεύγει αναστατωμένη»

Κατερίνα Καινούργιου για Μονογυιού: «Ήμασταν σε διπλανά τραπέζια, την είδα να φεύγει αναστατωμένη»
Κατερίνα Καινούργιου για Μονογυιού: «Κατά τις 21:30 τους βλέπω να σηκώνονται κάπως σαν να είναι ταραγμένοι για να φύγουν, της έκανα νόημα κι έφυγαν».

Η Κατερίνα Καινούργιου, στον αέρα της εκπομπής, έκανε μια αποκάλυψη σοκαριστική πως χθες, σε βραδινή της έξοδο, έφαγε στο κέντρο της αθήνας σε διπλανά τραπέζια με την Κατερίνα Μονογυιού, με την οποία  χαιρετηθήκανε και ανταλλάξανε δύο κουβέντες. Όπως εξομολογήθηκε, όλα ήταν μια χαρά στις 20:30, αλλά μία ώρα αργότερες, η βουλευτής έφυγε αναστατωμένη μόλις ενημερώθηκε για τον θάνατο του αδελφού της. Προφανώς ήταν η κακιά στιγμή που την ενημέρωσαν για τον αδερφό της, Τζώρτζη Μονογυιό, ο οποίος σκοτώθηκε σε τραγικό δυστύχημα χθες στην Βούλα. Κατερίνα Καινούργιου για Μονογυιού

Κατερίνα Καινούργιου για Μονογυιού: «Στην αρχή δεν την κατάλαβα, η γυναίκα με χαιρέτησε»

«Να σας πω το σοκαριστικό. Χθες είχα πάει σε ένα μαγαζί στην Αθήνα με έναν φίλο μου για να φάμε, γύρω στις 20:30. Στο διπλανό τραπέζι καθόταν η Κατερίνα Μονογυιού. Στην αρχή δεν την κατάλαβα, η γυναίκα με χαιρέτησε, ήταν μια χαρά, στις 20:30. Κατά τις 21:30 και τους βλέπω να σηκώνονται κάπως σαν να είναι ταραγμένοι για να φύγουν. Της έκανα νόημα κι έφυγαν βιαστικά», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου για Μονογυιού κατέληξε στη συνέχεια λέγοντας: «Έφυγα κι εγώ με τον φίλο μου και καθώς πήγαινα στο σπίτι με παίρνει ο πατέρας μου και μου είπε ότι πριν από λίγο διάβασε πως ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού σκοτώθηκε. Και του λέω “μα, τώρα την είδα”. Μάλλον την κοπέλα την ενημέρωσαν εκείνη τη στιγμή κι έφυγε αναστατωμένη».

Βούλα τροχαίο: Πώς έγινε

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως δεν εμπλέκεται κάποιο δεύτερο όχημα, ενώ κατά πληροφορίες, ο άτυχος οδηγός φέρεται να προσπάθησε να αποφύγει πεζό με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Ακόμη, πληροφορίες θέλουν να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα πριν την σύγκρουση. Το σενάριο αυτό επιβεβαιώνει αυτόπτης μάρτυρας, η οποία βρισκόταν πίσω ακριβώς από το πολυτελές αυτοκίνητο τη μοιραία στιγμή που ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο. Κατερίνα Καινούργιου για Μονογυιού

Όπως είπε στο «Πρώτο Θέμα», κινούνταν με το όχημά της στην παραλιακή, στη μεσαία λωρίδα με κατεύθυνση τη Βουλιαγμένη. Στο ύψος της Βούλας και μπροστά από το μαγαζί Riviera Coast, την προσπέρασε από τη δεξιά λωρίδα η κόκκινη Ferrari με υπερβολική ταχύτητα. Όπως είπε, τρόμαξε, που σχεδόν σταμάτησε το αυτοκίνητο της καθώς η Ferrari έκανε εκκωφαντικό θόρυβο.

Λίγα μέτρα μακρύτερα, αμέσως μετά τη συμβολή της παραλιακής με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, εκεί που ο δρόμος στρίβει ανοικτά δεξιά με κατεύθυνση τη Βουλιαγμένη, το κόκκινο αυτοκίνητο καταφέρνει να στρίψει δεξιά για να κατευθυνθεί ευθεία προς τα Λιμανάκια, όμως φαίνεται λόγω της υπερβολικής ταχύτητας να χάνει τον έλεγχο και μερικές δεκάδες μέτρα μακριά, αμέσως μετά το φανάρι που κάνει αριστερά για τη Βάρης – Κορωπίου, να φεύγει αριστερά, στο ύψος του παλιού περιπτέρου «Κουτάλα», να ανεβαίνει στο διαχωριστικό διάζωμα και να «σκάει» πάνω στο δέντρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments