Lifestyle

Μελέτης Ηλίας: «Οι μισοί στην οικογένειά μου λέμε ναι να εμβολιαστούμε και οι άλλοι μισοί λένε όχι»

Μελέτης Ηλίας: «Οι μισοί στην οικογένειά μου λέμε ναι να εμβολιαστούμε και οι άλλοι μισοί λένε όχι»
Μελέτης Ηλίας: Ο ηθοποιός περιέγραψε την περιπέτεια που έζησε ο ίδιος και η οικογένειά του με τον κορωνοϊό και για το αν θα εμβολιαστούν.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου στο πλατό του «The 2Night Show» τον Μελέτη Ηλία, τον βασικό πρωταγωνιστή της σειράς της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» για μια συνέντευξη από καρδιάς με κύριο θέμα την πανδημία του κορωνοϊού. Πόσο μάλλον την ίδια στιγμή  που ο Μελέτης Ηλίας είχε ανακοινώσει πριν από μήνες ότι νόσησε αυτός και ολόκληρη η οικογένειά του. Να θυμίσουμε ότι και ο Γρηγόρης αρναούτογλου είχε νοσήσει με κορωνοϊό.  Μελέτης Ηλίας

Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Μελέτης Ηλίας περιέγραψε την περιπέτεια με τον κοωνοϊό

«Eίναι Τσικνοπέμπτη, έχουμε φάει όλοι μαζί στο σπίτι, τον Μάρτιο που ακόμα είναι δύσκολα τα πράγματα. Όταν λέω ότι έχουμε φάει μαζί, εννοώ ότι μένουμε πάνω – κάτω, οπότε κατεβήκαμε κάτω να φάμε. Την Παρασκευή κάνω μοριακό στο γύρισμα και βγαίνω θετικός χωρίς συμπτώματα, είχα ένα μπουκωματάκι. Έρχεται ο γιατρός και κάνει μοριακό σε όλη την οικογένεια και βγαίνει και η γυναίκα μου θετική και τα παιδιά και οι γονείς μου. Ωραιότατα;» είπε αρχικά.

Και συνέχισε λέγοντας: «Ευτυχώς οι γονείς μου είχαν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου και το πέρασαν ασυμπτωματικά. Εγώ και η γυναίκα μου είχαμε ελαφρά συμπτώματα που είχαν μία διάρκεια. Δέκατα, πονοκέφαλο και πόνο στη μέση σαν να είχαμε πάθει λουμπάγκο. Τα παιδιά ήταν ευτυχώς ασυμπτωματικά».

Μελέτης Ηλίας

Μελέτης Ηλίας: Θέλω να περάσει λίγος χρόνος για να  εμβολιάσω τα παιδιά μου

Όσο για το αν θα εμβολιάσει για τον κορωνοϊό τα παιδιά του  ο ηθοποιός, ο οποίος είναι εμβολιασμός  απάντησε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να γίνει μία κουβέντα σοβαρή μέσα στην οικογένεια για το τι θα κάνουμε. Οι μισοί λέμε ναι, οι άλλοι μισοί λέμε όχι. Μας έχει βάλει σε σκέψεις, υπάρχει ένα κράτημα που έχει και όλος ο κόσμος, λες, ρε παιδί μου, ότι για το παιδί μου θέλω να το εξαντλήσω, να δω τι γίνεται, να περάσει λίγος χρόνος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments