Πολιτική

Οικονόμου για Πολάκη: Να τον αποδοκιμάσει ο Τσίπρας για τις απειλές κατά της δικαιοσύνης

Οικονόμου για Πολάκη: Να τον αποδοκιμάσει ο Τσίπρας για τις απειλές κατά της δικαιοσύνης
Ο κ. Οικονόμου ζητά την «λόγω και έργω» αποδοκιμασία του Παύλου Πολάκη από τον Αλέξη Τσίπρα

«Ο κ. Παύλος Πολάκης, μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, προέβη σε απειλές εναντίον της δικαιοσύνης, οι οποίες συνιστούν ευθεία βολή στο Σύνταγμα και την Δημοκρατία στη χώρα μας. Το ολίσθημα του κ. Πολάκη συνιστά οιονεί εκτροπή» τονίζει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου και καλεί τον κ. Τσίπρα να αποδοκιμάσει «έργω και λόγω» τα λεγόμενα του βουλευτή, ο οποίος, όπως αναφέρει, συνεχίζει ακάθεκτος στη γραμμή της εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης που χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν δεν το πράξει, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι συμφωνεί με το περιεχόμενο της τοποθέτησης του κ. Πολάκη και μοιράζεται μαζί του την ευθύνη. Σε μια τέτοια περίπτωση προσβάλει βαθύτατα το θεσμικό ρόλο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης της ελληνικής δημοκρατίας, επιδεικνύοντας ασυγχώρητη ασέβεια προς μια από τις τρεις θεμελιώδεις εξουσίες της ελληνικής Πολιτείας» προσθέτει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Τι είπε ο Παύλος Πολάκης

Ο Παύλος Πολάκης σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Καισαριανή, κάλεσε  σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το γραφείο της ανακρίτριας την ημέρα της απολογίας του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.

Επίσης, επανέλαβε ότι «τη δεύτερη φορά αριστερά ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσλάβει δικαστές, προκειμένου να ανανεώσει το δικαστικό σώμα και να οδηγήσει σε εθελουσία έξοδο όλους τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης που είναι πάνω από 55 ετών».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Πολάκης επιτίθεται στη δικαιοσύνη. Μάλιστα, παλαιότερη ανάρτησή του στο Facebook, είχε προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων η οποία έκανε λόγο για «θεσμική εκτροπή».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments