Trash

Άγριες Μέλισσες: Τα ακατάλληλα γυμνά της Ασημίνας που έγραψαν ιστορία

Άγριες Μέλισσες: Τα ακατάλληλα γυμνά της Ασημίνας που έγραψαν ιστορία
Άγριες Μέλισσες: Η Έλλη Τρίγγου δημοσίευσε σε Story τρεις παλιές γυμνές φωτογραφίες της προκαλώντας το βλέμμα του ανδρικού κοινού.

Οι Άγριες Μέλισσες είναι μία από τις τηλεοπτικές σειρές που σαρώνουν το τηλεοπτικό τοπίο. Αυτό που έχει ξεχωρίσει και έχει κάνει το κοινό να το παρακολουθεί συστηματικά είναι οι ερμηνείες των ηθοποιών. Η Έλλη Τρίγγου, η τηλεοπτική Ασημίνα Σταμίρη, είναι μία από τις πρωταγωνίστριες που εντυπωσιάζει τους θεατές.

Βέβαια η ηθοποιός δεν έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει μόνο για την ερμηνεία της, αλλά και για την ενεργή παρουσία που έχει στα social media. Η Έλλη Τρίγγου θυμήθηκε μία φωτογράφιση που είχε κάνει στο παρελθόν και δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες της σε stories της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

“Πιστεύω στην δύναμη της ομορφιάς”

Η Έλλη Τρίγγου έχει δηλώσει πως πιστεύει στην δύναμη της ομορφιάς. Σε ερώτηση αν παίζει ρόλο η ομορφιά στη δουλειά της είχε πει σε συνέντευξή της στο andro: «Η εξωτερική εμφάνιση παίζει γενικά σημαντικό ρόλο ως πρώτο ερέθισμα. Αναγνωρίζω τη δύναμή της.

Όμως αφού περάσει αυτή η πρώτη εντύπωση, τα μάτια βαριούνται εύκολα, έχουν ανάγκη από νέες προσλαμβάνουσες, άρα πρέπει να συνεχίσουμε να διεκδικούμε τους λόγους της ύπαρξής μας.  Στη δουλειά του ηθοποιού η ομορφιά μπορεί να είναι ένα εισιτήριο, αλλά πρέπει να βρεις τρόπους να εξελιχθείς. Να καλλιεργήσεις όλα σου τα εργαλεία. Ζούμε σε μια εποχή που τα στερεότυπα καταρρίπτονται.

Είμαστε όλοι όμορφοι μέσα στη διαφορετικότητά μας. Συχνά, το να υπενθυμίζεις στον άλλον πόσο όμορφος είναι μπορεί να αποβεί καταστροφικό, γιατί μπορεί να τον εγκλωβίσεις. Η εξωτερική ομορφιά είναι ένα πλούσιο δώρο με ημερομηνία λήξης».

“Κάνω γυμνισμό”

Η Έλλη Τρίγγου σε άλλη συνέντευξή της έχει αποκαλύψει ότι κάνει γυμνισμό και αυτό την κάνει να αισθάνεται όμορφα και ελεύθερη. «Κάνω γυμνισμό. Κάνω κυρίως γυμνισμό.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο, από το να βρίσκεσαι μέσα στη θάλασσα ή κάτω από τον ήλιο, εσύ με το κορμί σου. Θεωρώ πως το ανθρώπινο σώμα είναι ό,τι πιο όμορφο, ένα δώρο. Η περιουσία μας. Δεν μου ανήκει τίποτα άλλο εκτός από το σώμα μου», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments