Lifestyle

Δημήτρης Ήμελλος: «Η τηλεόραση είναι επικίνδυνο μέσο για μένα, με αιχμαλωτίζει»

Δημήτρης Ήμελλος: «Η τηλεόραση είναι επικίνδυνο μέσο για μένα, με αιχμαλωτίζει»
Δημήτρης Ήμελλος: «Είναι επικίνδυνο μέσον για εμένα, αφαιρούμαι, με αιχμαλωτίζει η εικόνα και με απενεργοποιεί».

Η Ναταλία Γερμανού φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής “Καλύτερα δε Γίνεται” τον Δημήτρη Ήμελλο. Ο δημοφιλής  αστυνομικός του “Σασμού” παραχώρησε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην παρουσιάστρια του ALPHA και τη Ναταλία Αργυράκη, μιλώντας μεταξύ άλλων για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός, για την πετυχημένη σειρά αλλά και την τηλεόραση ως μέσο επικοινωνίας. Δημήτρης Ήμελλος

Δημήτρης Ήμελλος: «Δεν ήθελα να κάνω θέατρο»

Ο Δημήτρης Ήμελλος εξομολογήθηκε τη στιγμή που ηθοποιία έγινε κάτι παραπάνω από χόμπι για εκείνον: “Δεν ήθελα να κάνω θέατρο. Δεν με έπειθε η ιστορία γιατί το θεωρούσα πληκτική δουλειά. Τη θεωρούσα χόμπι. Κάποια στιγμή ο Στάθης Λιβαθινός είχε φέρει τους καθηγητές του από τη Ρωσία και εκεί είδα ότι αυτός είναι ένας δρόμος ζωής και πείστηκα ότι πρέπει να πάω εκεί να το γνωρίσω. Τότε αποφάσισα να γίνω ηθοποιός”.

Η σειρά “Σασμός” μπήκε στο τραπέζι της συζήτησης με τον ηθοποιό να περιγράφει τη σχέση του ήρωά του με τον εκρηκτικό Μαθιό: “Ο Μαθιός με τον Αντώνη είναι “αδέρφια”. Παρέμειναν πιστοί στην αγάπη της ζωής τους για χρόνια. Ο ένας καταλαβαίνει τον άλλον, απλώς οι επιλογές της ζωής είναι διαφορετικές. Έχουν και οι δύο μια μοναξιά. Είναι μόνοι τους μέσα στον κόσμο που τους περιβάλλει. Ο Μαθιός είναι ένα “μεγάλο ψάρι”, τα μεγάλα ψάρια τα βγάζεις αργά, οπότε έχουμε όλη τη χρονιά”.

Δημήτρης Ήμελλος

Δημήτρης Ήμελλος: «Είμαι παιδί της παλιάς τηλεόρασης, της ασπρόμαυρης»

Ο Δημήτρης Ήμελλος αποκάλυψε  μάλιστα ότι απέκτησε τηλεόραση σπίτι του κατά την περίοδο του εγκλεισμού. Για τον λόγο που την αποφεύγει, εξήγησε: “Είμαι παιδί της παλιάς τηλεόρασης, της ασπρόμαυρης. Είναι επικίνδυνο μέσον για εμένα, αφαιρούμαι, με αιχμαλωτίζει η εικόνα και με απενεργοποιεί”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments