Lifestyle

Μάκης Κατμετζόγλου: Η αντίδρασή του μετά την αποκάλυψη της Τούνη

Μάκης Κατμετζόγλου: Η αντίδρασή του μετά την αποκάλυψη της Τούνη
Μάκης Κατμετζόγλου: Μετά την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη ότι ο συγκεκριμένος είναι αυτός που διέρρευσε το βίντεο του revenge porn, ήρθε και η απάντηση του.

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόσωπο που διέρρευσε το revenge porn με πρωταγωνίστρια εκείνη σε αυτοκίνητο στη Χαλκιδική. Η influencer ανέφερε πως ο άντρας που έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο ήταν ο Μάκης Κατμετζόγλου. Όπως μάλιστα εξηγεί είναι η πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια που λέει το όνομά του δημόσια.

Από τη μεριά του ο Μάκης Κατμετζόγλου, έκανε λόγο για αναίτια επίθεση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα ανέφερε πως έχει καταθέσει και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος όλων όσων τον διαπομπεύουν.

Τι έγραψε σε μία μακροσκελή ανάρτηση πως:

«To όνομά μου έχει διασυρθεί ανεπανόρθωτα στο ιντερνετ κι όλα τα social media καθώς άκριτα έγινε δεκτό ότι αυτό που αναφέρει η Τούνη είναι και αληθές. Προς αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνω ότι όσο έχει θιγεί η Τούνη από την εν λόγω δημοσιοποίηση του βίντεο άλλο τόσο έχω θιγεί κι εγώ και έχω υποβάλει πρώτος έγκληση σε βάρος κάθε υπευθύνου, παρέχοντας στην αστυνομία όσα στοιχεία είχα στη διάθεσή μου, από τις 10/5/2020.

Από όσο γνωρίζω μήνυση κατά αγνώστων έχει υποβάλλει και η Τούνη. Συνεπώς δεν μπορούσα να είμαι εγώ αυτός που το διέρρευσε και την ίδια στιγμή να καταγγέλλω τον εαυτό μου στην Αστυνομία. Αυτό το γνωρίζει η Τούνη αλλά το απέκρυψε από τη δημοσίευσή της».

Παράλληλα αναφέρει ότι έχει «υποβάλλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και θα κινηθώ νομικά σε βάρος όλων όσων, χωρίς να γνωρίζουν, συνεχίζουν να με διαπομπεύουν και είμαι βέβαιος ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη».

Δείτε τη ανάρτησή του:

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

svg%3E svg%3E svg%3E
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments