Οικονομία

Ενεργειακή κρίση: Πότε θα αποκλιμακωθούν οι τιμές

Ενεργειακή κρίση: Πότε θα αποκλιμακωθούν οι τιμές
Ενεργειακή κρίση: Ο Πρόεδρος της ΡΑΕ, Αθανάσιος Δαγούμας αναφέρθηκε για την ενεργειακή κρίση και το πότε θα αποκλιμακωθούν οι τιμές.

Ο Πρόεδρος της ΡΑΕ, Αθανάσιος Δαγούμας αναφέρθηκε για την ενεργειακή κρίση και το πότε θα αποκλιμακωθούν οι τιμές. Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι», εξήγησε πως οι πρωτόγνωρες αυξήσεις στην χονδρεμπορική τιμή του φυσικού αερίου μετακυλίονται στην λιανική και οδηγούν στις μεγάλες αυξήσεις τόσο στους λογαριασμούς του φυσικού αερίου όσο και του ρεύματος σε όλους τους παρόχους, οι οποίοι είναι περίπου 20 στη χώρα μας.

Ενεργειακή κρίση: Αλλάζει το έντυπο των λογαριασμών

Αλλάζει και το έντυπο των λογαριασμών ώστε να γίνονται κατανοητές οι αυξήσεις αλλά και οι επιδοτήσεις προς όφελος των καταναλωτών, την ώρα που μόνο την Παρασκευή περισσότεροι από 100 καταναλωτές είχαν υποβάλει παράπονα στη σχετική πλατφόρμα.

Ενεργειακή κρίση: Πότε θα υπάρξει αποκλιμάκωση

Για το πότε θα δούμε αποκλιμάκωση στις τιμές, ο Πρόεδρος της ΡΑΕ δήλωσε πως μια πρώτη αποκλιμάκωση αναμένεται τον Απρίλιο, αλλά ουσιαστικά οι τιμές αναμένεται να επανέλθουν σε φυσιολογικά επίπεδα μέσα στο 2023. Ο κ. Δαγούμας πρόσθεσε πως η μεταβλητότητα στις τιμές του φυσικού αερίου είναι πολύ μεγάλη κι έχουμε τεράστιες αυξομειώσεις από εβδομάδα σε εβδομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments