Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ προκήρυξη: Θέσεις εργασίας γιατρών στον ΟΚΑΝΑ

ΑΣΕΠ προκήρυξη: Θέσεις εργασίας γιατρών στον ΟΚΑΝΑ
ΑΣΕΠ προκήρυξη: Την πρόσληψη δύο υπαλλήλων προωθεί ο Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ). Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 12μηνη σύμβαση εργασίας, η οποία παρατείνεται έως και την λήξη του προγράμματος.

Την πρόσληψη δύο υπαλλήλων προωθεί ο Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ). Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 12μηνη σύμβαση εργασίας, η οποία παρατείνεται έως και την λήξη του προγράμματος. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη, ξεχωριστά για κάθε ειδικότητα. Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν υπάλληλοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, στον κλάδο της ιατρικής.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αποστείλουν τα έγγραφα και τα δικαιολογητικά τους με συστημένη επιστολή, στο κεντρικό κατάστημα του Οργανισμού στην Αθήνα.

ΑΣΕΠ προκήρυξη: Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • ΠΕ Ιατρών

ΑΣΕΠ προκήρυξη: Ποια η διαδικασία

Οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαραίτητα τυπικά προσόντα των ιατρικών ειδικοτήτων, όπως αυτά αναγράφονται ανωτέρω, πρέπει: Να αποστείλουν ΜΟΝΟ με συστημένη επιστολή στον Ο.ΚΑ.ΝΑ. στη διεύθυνση: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ – ΟΚΑΝΑ Αβέρωφ 21, 10433 – Αθήνα Για την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος : ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ : ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  • 1. Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την Αίτηση-Υπεύθυνη δήλωση, την οποία μπορούν να εκτυπώσουν από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.okana.gr. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές. Η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου Ν.1599/19 6 και η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.
  • 2. ιογραφικό Σημείωμα
  • 3. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του Ατομικού δελτίου Ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου)
  • 4. Τίτλοι Σπουδών.
  • 5. Φωτοαντίγραφο Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος.
  • 6. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΩΣΗ – περί μη καταδίκης του ν. 1599/19 6, με την οποία θα δηλώνεται ότι: α) δεν έχει καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ’ υποτροπή, συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, β) δεν είναι υπόδικος και δεν έχει παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε, γ) λόγω καταδίκης, δεν έχει στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή και Σελίδα 24 από 25 δ) δεν τελεί υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική), υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments