Trash

Πελαγία Καζολέα: Το ανύπαρκτο στρινγκ της που γκρέμισε το instagram

Πελαγία Καζολέα: Το ανύπαρκτο στρινγκ της που γκρέμισε το instagram
Το ανύπαρκτο στρινγκ της "μαχήτριας" Πελαγίας Καζολέα που γκρέμισε το instagram

Η Πελαγία Καζολέα μας συστήθηκε μέσα από τον φετινό κύκλο του Survivor, με τις φήμες να θέλουν να την ακολουθεί σε λίγο και ο σύντροφός της, και η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή κέρδισε τις εντυπώσεις με την παρουσία της.

Μπορεί η «Μαχήτρια» Πελαγία Καζολέα στις αθλητικές επιδόσεις να υστερεί λίγο, αλλά σίγουρα κάνει «πρωταθλητισμό» με τα σωματικά της προσόντα.

Η ξανθιά καλλονή κυριολεκτικά « βγάζει» μάτια, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τον ανδρικό πληθυσμό, ενώ στον λογαριασμό της στο Instagram, επικρατεί πανικός…αποκαλύψεων.

Με ιδανικές αναλογίες τις οποίες φροντίζει να επιδεικνύει φορώντας καυτά σορτσάκια, μικροσκοπικά μαγιό και αποκαλυπτικά μίνι φορέματα ή φουστίτσες, με τις αναρτήσεις προκαλεί ταχυπαλμίες..

Οι φωτογραφίες από τις διακοπές της όμως είναι αυτές που κερδίζουν πόντους γιατί το αποτέλεσμα «ζαλίζει»…. και είναι χάρμα οφθαλμών.

Η εμφάνιση με το “σχεδόν” εξαφανισμένο στρινγκ στην παραλία για μία βουτιά όμως ήταν αυτή που… γκρέμισε το instagram.

Δείτε την …αποκαλυπτική φωτογραφία

Τι ξέρουμε για την καυτή «Μαχήτρια»

Έχει γεννηθεί στην Αθήνα και εργάζεται ως υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού σε μεγάλη εταιρία. Στο παρελθόν είχε λάβει μέρος στο «Deal» και στο «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη. Επίσης, διατηρεί σχέση με πολύ γνωστό μοντέλο, τον Γιώργο Καβακάκη.

Από τη στιγμή που βγήκαν μάλιστα και οι επίσημες φωτογραφίες του ριάλιτι επιβίωσης με τα βιογραφικά των παικτών, ο Γιώργος Καβακάκης δεν σταμάτησε να δέχεται μηνύματα για το κορίτσι του στο Instagram Story του ενώ από την ώρα που έγινε η πρεμιέρα φίλοι και γνωστοί τον κάνουν tag σε stories και εκείνος τα αναδημοσιεύει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments