Lifestyle

Γιώργος Αμούτζας: “Έχασα τον ρόλο μέσα από τα χέρια μου”

Γιώργος Αμούτζας: “Έχασα τον ρόλο μέσα από τα χέρια μου”

Πηγή Φωτογραφίας: Glomex

Γιώργος Αμούτζας: Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε ότι ήταν έτοιμος να παίξει σε μία πολύ αγαπημένη σειρά.

O Γιώργος Αμούτζας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο νεαρός ηθοποιός παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 κατά την οποία αναφέρθηκε στον “Σασμό”, αλλά και στα επαγγελματικά του βήματα που δεν γνωρίζαμε.

Αρχικά, ο Γιώργος Αμούτζας παραδέχτηκε πως η σχέση του πατέρα του Σταύρου Δελλη με τον χώρο του θεάματος αποτέλε για εκείνον δίκοπο μαχαίρι: “Το να έχεις τον πατέρα σου στον ίδιο χώρο που εργάζεσαι εσύ – σε διαφορετικό πόστο ο ένας είναι επιχειρηματίας κι εγώ ηθοποιός – είναι μία μεγάλη ευχή και μία μεγάλη κατάρα. Μεγάλη ευχή γιατί ξέρω ότι έχω μία αυτηρή αντικειμενική κριτική. Είναι ο πιο αυστηρός κριτής που έχω, που φοβάμαι τι θα ακούσω. Υπάρχει και η κακή πλευρά γιατί τα ρώτα χρόνια ε΄ναι πολύ δύσκολα. Υπήρχε η βαρετή καραμέλα ότι αν και εμένα ο πατέρας μου είχε μία δραματική σχολή θα ήμουν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Ελλάδας”.

“Είναι ελληνικό φαινόμενο αυτό”

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτολγου θέλησε να του εκφράσει την εκτίμησή του για τον πατέρα του, ο νεαρός ηθοποιός θέλησε να κάνει ένα σχόλιο πάνω σε ένα φαινόμενο που παρατηρεί στο καλλιτεχνικό χώρο: “Είναι ελληνικό φαινόμενο αυτό.

Όταν στεναχωρεθούμε για ένα ρόλο που πιθανώς δεν τον πήραμε και τον πήρε κάποιος άλλος -δεν έχει να κάνει μόνο με τον καλλιτεχνικό χώρο, όταν κάτι δεν μας βγαίνει τέλος πάντων- αυτομάτως ψάχουμε να βρούμε τι άλλο έφταιγε πέρα από εμάς, δεν ευθυνόμαστε ποτέ. Ακόμα στον καλλιτεχνικό χώρο δεν μπορούμε να πούμε “Ξέρεις κάτι; Αυτόν τον ρόλο τον ήθελα πολύ, δεν έκατσε, δεν έγινε. Τον πήρε κάποιος άλλος και αναγνωρίζω ότι αυτός ο οποίος πήρε τη θέση μου είναι πολύ καλός”.

“Έχω χάσει ρόλο μέσα από τα χέρια μου, που μετά από πέντε οντισιόν ήμουν με το στιλό στο χέρι να υπογράψω”

Στο σημείο εκείνο ο Γιώργος Αμούτζας μίλησε για τη δική του εμπειρία, αποκαλύπτοντας πως ήταν πολύ κοντά στο να “κλείσει” με τις “Άγριες Μέλισσες” αλλά η συνεργασία δεν πραγματοποιήθηκε την τελευταία στιγμή.: “Μου έχει συμβεί αυτό, έχω χάσει ρόλο μέσα από τα χέρια μου, που μετά από πέντε οντισιόν ήμουν με το στιλό στο χέρι να υπογράψω, συγκεκριμένα ήταν στη δεύτερη σεζόν για τις “Άγριες Μέλισσες” και τελευταία στιγμή αυτός ο ρόλος δόθηκε σε έναν εξαιρετικό ηθοποιό που έκατσα μετά και ειδα τη σειρά -βλέπω “Μέλισσες”, μου αρέσουν πάρα πολύ- και είπα “Κοίταξε να δεις ρε παιδί μου είναι πολύ καλός μπράβο του”.

Με στεναχωρεί ειλικρινά να ακούω την τόσο βαρετή καραμέλα “Α εντάξει δεν πήραν εμένα αλλά φυσικά πήραν τον Γιώργο γιατί είχε κονέ”. Ρε παιδία είναι πολύ κουραστικό και εγώ έχασα ρόλους, πολλούς ρόλους αλλά κάθησα και αναγνώρισα το λάθος μου”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments