Lifestyle

Heidi Klum – Πόδια: Τα έχει ασφαλίσει για δύο εκατομμύρια δολάρια και το ένα πιο ακριβό από το άλλο

Heidi Klum – Πόδια: Τα έχει ασφαλίσει για δύο εκατομμύρια δολάρια και το ένα πιο ακριβό από το άλλο

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram

Heidi Klum - Πόδια: Το ένα της πόδι είναι ασφαλισμένο για 1 εκατομμύριο δολάρια ενώ το άλλο είναι ασφαλισμένο για 1,2 εκατομμύρια δολάρια.

Η 48χρονη Heidi Klum εμφανίστηκε στο The Ellen DeGeneres Show αυτή την εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης  μίλησε με την παρουσιάστρια του talk show για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο 2 εκατομμυρίων δολαρίων στα Πόδια της. Κατά τη διάρκεια ενός τμήματος που ονομάζεται “Heidi ‘Blanking’ Klum”, το σούπερ μόντελ είπε ότι μια πελάτισσα κάποτε έβαλε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο στα πόδια της – και το ένα από τα κάτω άκρα της αξίζει στην πραγματικότητα περισσότερο από το άλλο.

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Heidi Klum – Πόδια: Πόσο κοστίζει το καθένα ξεχωριστά

Όταν ήμουν μικρή, έπεσα σε ένα ποτήρι και έχω μια μεγάλη ουλή», εξήγησε στην εκπομπή της DeGeneres. «Προφανώς έβαλα τόσο πολύ σπρέι μαύρισμα αυτή τη στιγμή που δεν μπορείτε να το δείτε  αλλά ναι, ένα είναι πιο ακριβό από το άλλο. Είναι περίεργα τα πράγματα που κάνουν μερικοί άνθρωποι», πρόσθεσε η Heidi Klum

Η Klum είπε στο PEOPLE το 2017 ότι το ένα της πόδι ήταν ασφαλισμένο για 1 εκατομμύριο δολάρια ενώ το άλλο ήταν ασφαλισμένο για 1,2 εκατομμύρια δολάρια και φροντίζει να είναι ακόμα περιζήτητα στα 40 της.

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Heidi Klum – Πόδια: «Μου αρέσει να φοράω κοντές φούστες»

«Πάντα απολάμβανα, και το κάνω ακόμα, να φοράω σούπερ κοντές μίνι φούστες που αναδεικνύουν τα Πόδια μου», είχε πει τότε. “Νομίζω ότι τα πόδια είναι σέξι. Μου αρέσει να δίνω έμφαση στα πόδια μου όταν βγαίνω έξω ή όταν μπαίνω στο κόκκινο χαλί. Το κάνω.”

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Το μοντέλο και μαμά τεσσάρων παιδιών επιδεικνύει συχνά την εντυπωσιακή της σιλουέτα. Τον Νοέμβριο, η  Klum δημοσίευσε μια φωτογραφία της που δεν φορούσε παρά ένα λουλουδένιο μαύρο σουτιέν καθώς ξαπλωμένη στο κρεβάτι απολάμβανε ένα γλυκό καλυμμένο με φράουλες και ζάχαρη άχνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments