Ελλάδα

Βιασμός 24χρονης: Έρευνες για κύκλωμα μαστροπείας σε Ελλάδα και Κύπρο

Βιασμός 24χρονης: Έρευνες για κύκλωμα μαστροπείας σε Ελλάδα και Κύπρο
Με δόλωμα πάρτι σε πολυτελή ξενοδοχεία παρασύρουν νεαρές γυναίκες και φοιτήτριες

Έρευνες για τη διασύνδεση κυκλώματος μαστροπείας στην Ελλάδα με αντίστοιχο κύκλωμα στην Κύπρο, ξεκινάει η Λευκωσία. Οι αρχές αναζητούν την ύπαρξη πλοκαμιών οργανωμένου κυκλώματος μαστροπών και εκτός ελληνικών συνόρων, τα μέλη του οποίου φέρεται να παρασύρουν νεαρές γυναίκες και φοιτήτριες με δόλωμα πάρτι που διοργανώνονται σε πολυτελή ξενοδοχεία.

Δημοσιεύματα στα κυπριακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κάνουν λόγο ακόμα και για πιθανή εμπλοκή ηχηρών ονομάτων.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών σε Ελλάδα και Κύπρο θα μπουν ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων και οι υπεύθυνοι των μαγαζιών, όπως και ταξίδια που έχουν κάνει στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται η ΕΡΤ,  ακόμη δυο νεαρές γυναίκες στη Θεσσαλονίκη έχουν επικοινωνήσει με τους δικηγόρους της 24χρονης, ζητώντας την βοήθεια τους για να καταθέσουν στις αρχές όσα έζησαν και οι ίδιες.

Η μία φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού του 2016 και η δεύτερη το 2018 από πρόσωπο που ενδεχομένως έμπλεκε και στην υπόθεση της 24χρονης. Άνθρωπος που δραστηριοποιείται στο χώρο των νυχτερινών μαγαζιών φέρεται διατεθειμένος να προσκομίσει στοιχεία.

Το «εργαλείο» που φέρονται να χρησιμοποιούν τα κυκλώματα για να άρουν τις αντιστάσεις των θυμάτων τους είναι το «χάπι του βιασμού» ή αλλιώς το «χάπι των πάρτι», το οποίο πωλείται στο διαδίκτυο.

Τα 30 χάπια διατίθενται στην τιμή των 90 δολαρίων και τα 60 στην τιμή των 191 δολαρίων.

Η επίδραση του χαπιού ξεκινά 15 λεπτά μετά την κατανάλωσή του και διαρκεί για περίπου τρεις ώρες. Γι’ αυτό έχει μεγάλη σημασία να γίνεται άμεσα η δειγματοληψία και οι τοξικολογικές εξετάσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments