Lifestyle

Νίκος Βουρλιώτης – Όλγα Καρπαθάκη: Διαζύγιο ύστερα από 10 χρόνια γάμου

Νίκος Βουρλιώτης – Όλγα Καρπαθάκη: Διαζύγιο ύστερα από 10 χρόνια γάμου
Νίκος Βουρλιώτης - Όλγα Καρπαθάκη: Τα πρώτα μαύρα σύννεφα στον γάμο τους είχαν εμφανιστεί ήδη από την περασμένη χρονιά καθώς είχαν πολλές εντάσεις.

Νίκος Βουρλιώτης και η Όλγα Καρπαθάκη πήραν διαζύγιο ύστερα από 10 χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιο9ύ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού You, το οποίο αναπαρήγαγε και η εκπομπή «Πρωινό», το ζευγάρι αποφάσισε μετά από 10 χρόνια γάμου να ρίξει την αυλαία στη μακροχρόνια σχέση τους. Οι δυο τους κρατούσαν την προσωπική τους ζωή πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και ενώ τα πρώτα σύννεφα είχαν εμφανιστεί στον γάμο τους από την προηγούμενη χρονιά, το διαζύγιό τους εκδόθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα το περασμένο φθινόπωρο.

View this post on Instagram

A post shared by NiVO (@nikosvourliotis)

Νίκος Βουρλιώτης – Όλγα Καρπαθάκη: Μένουν ακόμη κάτω από την ίδια στέγη

Παρά τις προσπάθειές να λύσεις τις μεγάλες διαφορές τους και να σώσουν τον γάμο τους  για χάρη του παιδιού τους, τελικά δεν τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα να φτάσουν στον χωρισμό, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση της κόρης τους. Όπως δήλωσε μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, οι δυο τους επιδιώκουν να έχουν καλές σχέσεις για χάρη του παιδιού τους. Μάλιστα, όπως εξήγησε ο ίδιος άνθρωπος στο okmag, ζουν ακόμη μαζί στο ίδιο σπίτι. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011 στο Ψυχικό και υποδέχτηκε στον κόσμο την κόρη του το 2017.

View this post on Instagram

A post shared by NiVO (@nikosvourliotis)

Όπως τόνιζε το 2012 στο περιοδικό OK! ο frontman των Going Through , «ασφαλώς και θέλω να γίνω πατέρας. Αλλά αυτά δεν έρχονται στη ζωή σου πατώντας ένα κουμπί. Θέλω πολύ αλλά ίσως να είναι ακόμη νωρίς». Και συνέχισε: «Πάντως, αν ήταν να έρθει στη ζωή μας ένα παιδί θα ήθελα να πάρει από την Όλγα την αυθεντικότητα και την ειλικρίνεια της.

View this post on Instagram

A post shared by NiVO (@nikosvourliotis)

Από μένα θα ήθελα να είναι η αγάπη για τη μουσική και τις τέχνες για να έχω κι εγώ να ασχολούμαι». Όσο για το πώς έχει στο μυαλό του στη στιγμή που η Όλγα θα του ανακοινώσει ότι είναι έγκυος; «Νομίζω ότι θα αισθανθώ πολύ αμήχανα. Πάντως ομολογώ ότι περίπου έναν χρόνο μετά την γνωριμία μου με την Όλγα συνειδητοποίησα ότι θα ήταν ιδανική για να γίνει η μητέρα των παιδιών μου. Είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θα μπορούσα να πάρω τα μεγαλύτερα ρίσκα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments