Lifestyle

Queer: Η κόρη της Ρις Γουίδερσπουν, Άβα Φίλιπ έκανε την αποκάλυψη τον περασμένο μήνα

Queer: Η κόρη της Ρις Γουίδερσπουν, Άβα Φίλιπ έκανε την αποκάλυψη τον περασμένο μήνα
Queer: Προειδοποίησε η Άβα Φίλιπ ότι θα προχωρήσει σε αποκλεισμούς από τον λογαριασμό της, αν συνεχίσουν να γράφουν προσβλητικά σχόλια.

Η 22χρονη κόρη των ηθοποιών Ρις Γουίδερσπουν και Ράιαν Φίλιπ, Άβα Φίλιπ έκανε την αποκάλυψη ότι είναι Queer τον περασμένο μήνα σε ανάρτησή της στο Instagram και έκτοτε έχει δεχτεί πολλά προσβλητικά  σχόλια. Η ίδια προειδοποίησε τους followers της για τα εχθρικά μαζικά μηνύματα που δέχεται κάτω από τις δημοσιεύσεις της.

View this post on Instagram

A post shared by ava (@avaphillippe)

Το σχόλιο προς τους ακολούθους της

Αν και δεν αναφέρθηκε σε ειδικά μεμονωμένα σχόλια, έγραψε σε Instastory «ΓΡΗΓΟΡΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Μπορώ και θα αποκλείσω προφίλ που σχολιάζουν με φανατισμό και γράφουν μηνύματα μίσους κάτω από τις αναρτήσεις μου. «Το προφίλ μου στο Instagram δεν είναι μέρος για σκληρότητα/ ρητορική μίσους και σκοπεύω να κάνω ό,τι μπορώ για να το διατηρήσω έτσι. Ειρήνη και αγάπη».

View this post on Instagram

A post shared by ava (@avaphillippe)

Η 22χρονη έχει πει στο παρελθόν ότι κοπιάζει για να είναι απολύτως σίγουρη ότι όλα όσα δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι χρήσιμα και λέγονται με όμορφο τρόπο. Μιλώντας στο Daily Pop του E! είχε πει ότι πριν δημοσιεύσει σκέφτεται: «Τι θα σημαίνει αυτό για κάποιον άλλο; Τι σημαίνει για μένα; Είναι αυτό χρήσιμο; Είναι σημαντικό; Έχει φιλανθρωπική διάσταση; Είναι κάτι που θέλω να δει ο κόσμος από εμένα;»

View this post on Instagram

A post shared by ava (@avaphillippe)

«Σίγουρα έχω μία πλατφόρμα και θέλω να έχω επίγνωση αυτού που δημοσιεύω», συνέχισε.

«Μπορεί να μην τα καταφέρνω πάντα σωστά, αλλά πάντα θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».

Παραδέχεται ότι δεν της αρέσει που οι γονείς της είναι διάσημοι

Το μοντέλο, influencer και φοιτήτρια μίλησε δημόσια για τη σεξουαλικότητά της πριν λίγο καιρό, ενώ απάντησε σε ερωτήσεις των followers στο Instagram. Όταν ένας χρήστης τη ρώτησε αν της αρέσουν τα «αγόρια ή κορίτσια», εκείνη απάντησε: «Με ελκύουν οι άνθρωποι! Το φύλο δεν με ενδιαφέρει». Παράλληλα, είπε στους followers της ότι η ζωή της θα ήταν «πολύ» διαφορετική αν οι γονείς της δεν ήταν διάσημοι. «Πέρα από αυτό, ωστόσο, δεν θα άλλαζα τίποτα», είπε.

«Το καλό και το όχι τόσο καλό είναι ότι με έκαναν αυτό που είμαι και μου έδωσαν τόσες πολλές εκπληκτικές ευκαιρίες. Οι γονείς μου κάνουν αυτό που αγαπούν, και αυτό είναι πολύ ωραίο» είχε πει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments