Trash

Γιώργος Κόρομι: «Δεν είναι 15χρονών η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης»

Γιώργος Κόρομι: «Δεν είναι 15χρονών η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης»
Γιώργος Κόρομι: «Άμα ερωτεύονται τόσο εύκολα, καλή απόλαυση να έχουν και να περάσουν καλά» είπε για την Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη.

Συνέντευξη στην κάμερα του MEGA Καλημέρα παραχώρησε ο επιχειρηματίας Γιώργος Κόρομι το πρωί της Τετάρτης 19 Ιανουαρίου. Ο πρώην παίκτης του Survivor 2021 μίλησε για το νέο κύκλο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που παρακολουθούμε από τους δέκτες μας αλλά και για το ειδύλλιο ανάμεσα στην ηθοποιό  Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη. Γιώργος Κόρομι

Γιώργος Κόρομι: «Καλή απόλαυση να έχουν και να περάσουν καλά»

Ειδικότερα, ο Γιώργος Κόρομι μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά πως «έρωτας ε; Σε δύο εβδομάδες… Επειδή το έχω ζήσει το παιχνίδι και ξέρω… Είναι και διαφορετικές ομάδες, αν μου έλεγες ότι είναι στην ίδια ομάδα θα έλεγα «οκ, είναι επί δύο εβδομάδες κάθε μέρα μαζί». Τώρα, όμως, δεν είναι και δεν έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν. Οπότε να έχουν πει κλεφτά πέντε κουβέντες και να έχουν ανταλλάξει κάποια βλέμματα».

«Σε αυτό τον τόσο λίγο χρόνο, δεν νομίζω να μπορεί να δημιουργηθεί κάτι τόσο έντονο. Τουλάχιστον για μένα, αλλά και αυτοί δεν είναι μικρά παιδιά. Δεν είναι δεκαπέντε χρονών για να πεις ότι βράζει το αίμα και ερωτεύονται τόσο εύκολα. Φαντάζομαι ότι έχουν ζήσει και αυτοί, τι να πω… Άμα ερωτεύονται τόσο εύκολα, καλή απόλαυση να έχουν και να περάσουν καλά» κατέληξε  ο πρώην παίκτης του Survivo στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.

Γιώργος Κόρομι

Λίγα λόγια για εκείνον

  • Ο Γιώργος Κόρομι είναι 33 ετών.
  • Το πλήρες όνομά του είναι Γιώργος – Μίκλο Κόρομι
  • Είναι γεννημένος στην Ουγγαρία και όπως αναφέρει στο Instagram του είναι «Born in Hungury, Made in Greece».
  • Μένει στην Αθήνα και έχει μεγαλώσει στις γειτονιές της.
  • Έχει δικό του μαγαζί στο κέντρο της πόλης που λέγεται “Fontana”και είναι well being.
  • Έχει δουλέψει ως μπάρμπαν σε πολύ γνωστό beach bar της Μυκόνου.
  • Ο Γιώργος Κόρομι έχει σπουδάσει γραφιστική και 3D Animation.
  • Του αρέσει η περιπέτεια και είναι αρκετά δραστήριος καθώς αγαπά τις εξορμήσεις στη φύση και το ψαροντούφεκο. Όπως είχε πει πριν μπει στο Survivor αυτό είναι κάτι που θα τον βοηθούσε αρκετά μέσα στο παιχνίδι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments