Trash

Γιώργος Κόρομι: «Δεν είναι 15χρονών η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης»

Γιώργος Κόρομι: «Δεν είναι 15χρονών η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Γιώργος Κόρομι: «Άμα ερωτεύονται τόσο εύκολα, καλή απόλαυση να έχουν και να περάσουν καλά» είπε για την Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη.

Συνέντευξη στην κάμερα του MEGA Καλημέρα παραχώρησε ο επιχειρηματίας Γιώργος Κόρομι το πρωί της Τετάρτης 19 Ιανουαρίου. Ο πρώην παίκτης του Survivor 2021 μίλησε για το νέο κύκλο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που παρακολουθούμε από τους δέκτες μας αλλά και για το ειδύλλιο ανάμεσα στην ηθοποιό  Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη. Γιώργος Κόρομι

Γιώργος Κόρομι: «Καλή απόλαυση να έχουν και να περάσουν καλά»

Ειδικότερα, ο Γιώργος Κόρομι μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά πως «έρωτας ε; Σε δύο εβδομάδες… Επειδή το έχω ζήσει το παιχνίδι και ξέρω… Είναι και διαφορετικές ομάδες, αν μου έλεγες ότι είναι στην ίδια ομάδα θα έλεγα «οκ, είναι επί δύο εβδομάδες κάθε μέρα μαζί». Τώρα, όμως, δεν είναι και δεν έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν. Οπότε να έχουν πει κλεφτά πέντε κουβέντες και να έχουν ανταλλάξει κάποια βλέμματα».

«Σε αυτό τον τόσο λίγο χρόνο, δεν νομίζω να μπορεί να δημιουργηθεί κάτι τόσο έντονο. Τουλάχιστον για μένα, αλλά και αυτοί δεν είναι μικρά παιδιά. Δεν είναι δεκαπέντε χρονών για να πεις ότι βράζει το αίμα και ερωτεύονται τόσο εύκολα. Φαντάζομαι ότι έχουν ζήσει και αυτοί, τι να πω… Άμα ερωτεύονται τόσο εύκολα, καλή απόλαυση να έχουν και να περάσουν καλά» κατέληξε  ο πρώην παίκτης του Survivo στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι. Γιώργος Κόρομι

Λίγα λόγια για εκείνον

  • Ο Γιώργος Κόρομι είναι 33 ετών.
  • Το πλήρες όνομά του είναι Γιώργος – Μίκλο Κόρομι
  • Είναι γεννημένος στην Ουγγαρία και όπως αναφέρει στο Instagram του είναι «Born in Hungury, Made in Greece».
  • Μένει στην Αθήνα και έχει μεγαλώσει στις γειτονιές της.
  • Έχει δικό του μαγαζί στο κέντρο της πόλης που λέγεται “Fontana”και είναι well being.
  • Έχει δουλέψει ως μπάρμπαν σε πολύ γνωστό beach bar της Μυκόνου.
  • Ο Γιώργος Κόρομι έχει σπουδάσει γραφιστική και 3D Animation.
  • Του αρέσει η περιπέτεια και είναι αρκετά δραστήριος καθώς αγαπά τις εξορμήσεις στη φύση και το ψαροντούφεκο. Όπως είχε πει πριν μπει στο Survivor αυτό είναι κάτι που θα τον βοηθούσε αρκετά μέσα στο παιχνίδι.
Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Κάλυψη διεθνών πολιτικών εξελίξεων, γεωπολιτικών ανακατατάξεων, διπλωματικών σχέσεων και θεμάτων διεθνούς ασφάλειας. Παρακολούθηση κρίσεων, πολέμων, διεθνών οργανισμών και στρατηγικών εξελίξεων με έμφαση στην έγκυρη ενημέρωση και την αναλυτική προσέγγιση. Δημοσιογράφος με 20ετή εμπειρία στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ. Απόφοιτος Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική. Έχει καλύψει σημαντικά διεθνή γεγονότα, συνόδους κορυφής, εκλογικές αναμετρήσεις και περιφερειακές κρίσεις σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ανατολική Μεσόγειο. Διαθέτει εμπειρία στην παραγωγή αναλύσεων για θέματα εξωτερικής πολιτικής, άμυνας, ενέργειας και διεθνούς διπλωματίας, συνεργαζόμενος με ενημερωτικούς οργανισμούς και ψηφιακά μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο