Ελλάδα

Βιασμός 24χρονης: Εισαγγελική έρευνα για τη διαρροή των καταθέσεων στην αστυνομία

Βιασμός 24χρονης: Εισαγγελική έρευνα για τη διαρροή των καταθέσεων στην αστυνομία
Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας ζήτησε προκαταρκτική εξέταση για να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση δικαστικού απορρήτου στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

Εντολή για έρευνα έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για τη διαρροή καταθέσεων στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, δημοσιεύτηκαν στο Τύπο όλες οι καταθέσεις που έδωσαν οι εμπλεκόμενοι στην αστυνομία. Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας ζήτησε από τον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης να παραγγείλει προκαταρκτική εξέταση για να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση δικαστικού απορρήτου.

Σε ΜΜΕ, κυρίως σε ιστοσελίδες, δημοσιεύτηκαν αυτούσιες οι καταθέσεις, με φωτογραφίες των σχετικών εγγράφων, που ελήφθησαν στο Α.Τ. Λευκού Πύργου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας η κατάθεση της 24χρονης στην ανακρίτρια και η απολογία του 27χρονου κατηγορουμένου.

Νέα στοιχεία

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στη δημοσιότητα για τη υπόθεση. Μάλιστα, το άτομο που κάλεσε την Γεωργία Μπίκα στο πάρτι αποκάλυψε το όνομα αυτού που το διοργάνωσε. Αξίζει να αναφερθεί πως ο 27χρονος που συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με όρους μετά την καταγγελία της 24χρονης είναι ο Βασίλης Λεβέντης, ενώ στην υπόθεση έχει εμπλακεί και το όνομα του αδελφού του, Ευαγόρα. Τα δύο αδέλφια είναι μέλη της ευρύτερης επιχειρηματικής οικογένειας Κυπρίων Δαυίδ-Λεβέντη. Σύμφωνα με την κατάθεση του Μάνου Παπαδόπουλου, ο διοργανωτής του πάρτι ήταν ο Κώστας Περογιαννάκης.

Συγκεκριμένα, στην κατάθεση του το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στις 23:00 αναφέρει: «Διαμένω μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και εργάζομαι ως υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος καφέ μπαρ με διακριτικό τίτλο «Αχίλλειον» που βρίσκεται επί της οδού Λ. Νίκης 37. Προ επτά -7- ημερών περίπου δέχθηκα κλήση στο κινητό μου τηλέφωνο από τον φίλο μου ΠΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Κωνσταντίνο διαμένων μόνιμα στον Πειραιά Αττικής με τον οποίο γνωριζόμαστε τέσσερα -4- χρόνια και μεταξύ άλλων μου ανέφερε ότι την 30/12/2021 θα έρθει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να κάνουμε ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς μαζί. Πράγματι την 30/12/2021 ήρθε από κοινού με τρεις φίλους του στη Θεσσαλονίκη, βρεθήκαμε για λίγη ώρα στο κατάστημα το οποίο εργάζομαι και έπειτα αποχωρήσαμε και κανονίσαμε να βρεθούμε την επόμενη μέρα μετά την αλλαγή χρονιάς».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments