Ελλάδα

Η Nobu Hospitality εγκαινιάζει ένα νέο ξενοδοχείο και εστιατόριο, το πρώτο στην Ελλάδα

Η Nobu Hospitality εγκαινιάζει ένα νέο ξενοδοχείο και εστιατόριο, το πρώτο στην Ελλάδα
Τοποθετημένο στη μαγευτική βορειοανατολική ακτή του νησιού, το boutique ξενοδοχείο θα στεγάσει ένα επώνυμο εστιατόριο Nobu

Διεθνή brands κύρους επιλέγουν την Ελλάδα για να αφήσουν το αποτύπωμά τους. Η χώρα μας έχει κερδίσει την παγκόσμια αναγνώριση ως προορισμός και όλα δείχνουν, εφόσον εξελιχθεί ομαλά η κατάσταση με την πανδημία, ότι το 2022 θα είναι μια εξαιρετική χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό.

Τούτων δοθέντων, όλοι οι διεθνείς παίκτες του τουρισμού, θα φορέσουν τα γιορτινά τους ρούχα, προκειμένου να παρουσιαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έτοιμοι για την τουριστική ανάκαμψη.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η κίνηση της Nobu Hospitality, της παγκόσμιας lifestyle μάρκας φιλοξενίας, η οποία ιδρύθηκε από τον φημισμένο σεφ Nobu Matsuhisa, τον διάσημο ηθοποιό Robert De Niro και τον επιχειρηματία Meir Teper, να ανοίξει το πρώτο της ξενοδοχείο και εστιατόριο στην Ελλάδα – το Nobu Hotel and Restaurant Santorini, που έχει προγραμματιστεί να λειτουργήσει την άνοιξη του 2022.

Τοποθετημένο στη μαγευτική βορειοανατολική ακτή του νησιού, το boutique ξενοδοχείο θα στεγάσει ένα επώνυμο εστιατόριο Nobu, θα διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο σπα, γυμναστήριο, πισίνα υπερχείλισης δύο επιπέδων και πέντε πολυτελείς βίλες με πισίνα και θα προσφέρει πανοραμική θέα τόσο στην Καλντέρα όσο και στο Αιγαίο Πέλαγος, από το μοναδική τοποθεσία στην κορυφή του βράχου, στο Ημεροβίγλι.

Μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Οία και 20 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Σαντορίνης (Θήρα), το ξενοδοχείο βρίσκεται κατά μήκος του φημισμένου μονοπατιού πεζοπορίας Οία-Φηρά.

Για τη διαχείριση του ξενοδοχείου, η Nobu Hospitality έχει συνάψει μακροπρόθεσμη συμφωνία με την MonteRock International (MRI), έναν όμιλο με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας σε διάφορους κλάδους, όπως η φιλοξενία, τα μέσα ενημέρωσης, τα τρόφιμα και τα ποτά, τα ακίνητα, οι τράπεζες και η βιομηχανική τεχνολογία.

Το λανσάρισμα του Nobu Hotel and Restaurant Santorini, σηματοδοτεί το 26ο ξενοδοχείο της Nobu Hospitality σε όλο τον κόσμο και το δέκατο ξενοδοχείο στην ευρωπαϊκή ήπειρο, με ακίνητα υπό ανάπτυξη σε Ρώμη, Σαν Σεμπαστιάν και Αμβούργο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments