Ελλάδα

Παντελίδης: «Είμαι 1000% σίγουρος ότι οδηγούσε η Φρόσω Κυριάκου» είπε στο δικαστήριο ο ιατροδικαστής

Παντελίδης: «Είμαι 1000% σίγουρος ότι οδηγούσε η Φρόσω Κυριάκου» είπε στο δικαστήριο ο ιατροδικαστής
Παντελίδης: «Ξεκάθαρα καταθέτω, είμαι 1000% σίγουρος ότι οδηγός ήταν η κυρία Ευφροσύνη Κυριάκου, πράγμα που προκύπτει από το κάταγμα της στο βραχιόνιο οστό που εμφανίζεται στον οδηγό που δεν φοράει ζώνη, λόγω του τιμονιού που κρατάει»

Απόλυτα βέβαιος ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν οδηγούσε το μοιραίο τζιπ τον Φεβρουάριο του 2016, εμφανίστηκε ο ιατροδικαστής Αν. Θεοδωρίδης στη δίκη για τις αγωγές αποζημίωσης στο Μονομελές πρωτοδικείο Αθηνών.

«Ξεκάθαρα καταθέτω, είμαι 1000% σίγουρος ότι οδηγός ήταν η κυρία Ευφροσύνη Κυριάκου, πράγμα που προκύπτει από το κάταγμά της στο βραχιόνιο οστό που εμφανίζεται στον οδηγό που δεν φοράει ζώνη, λόγω του τιμονιού που κρατάει. Με τέτοιο ποσοστό αλκοόλης, θα καταλάβω από χιλιόμετρα ότι δεν είναι ικανός να οδηγήσει. Δεν θα μπορούσε να οδηγήσει. Δεν θα μπορούσε να βάλει το κλειδί στο αυτοκίνητο και αν το έβαζε θα έπεφτε μετά από δέκα μέτρα» υποστήριξε ο μάρτυρας, αναλύοντας τα ευρήματα που βρέθηκαν μέσα στο κατεστραμμένο τζιπ. Παντελίδης

Τι ειπώθηκε στην δικαστική αίθουσα

Καταπέλτης ήταν ο ιατροδικαστής, καθώς  το μόνο ίχνος αίματος που εντοπίστηκε στον αερόσακο του συνοδηγού ανήκε στον τραγουδιστή, ενώ δεν βρέθηκε κανένα ίχνος dna της Φρόσως Κυριάκου στην ίδια θέση. «Δεν μπορεί να μην υπάρχει αυτού που καθόταν στην πλευρά του συνοδηγού, ενώ έχει βρεθεί του Παντελίδη»,επισήμανε και πρόσθεσε:

«Όποιος καθόταν στη δεξιά πλευρά θα έπρεπε να είναι είτε νεκρός ή να έχει τις βλάβες της κυρίας που καθόταν στο πίσω κάθισμα. Θα έπρεπε να είχε τραυματιστεί η αριστερή της πλευρά από το βάρος του Παντελίδη που έπεσε πάνω της», είπε χαρακτηριστικά.

Η κατάθεση του πατέρα της Φρόσως

Λίγες ώρες νωρίτερα στην καταθεσή του, ο πατέρας της Φρόσως Κυριάκου, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι η κόρη του ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου. «Στη διαδρομή έλεγαν κουβέντες και πειράγματα. Δεν θυμάται να αναπτύχθηκε ταχύτητα. Κοιτούσε το κινητό της την ώρα της σύγκρουσης. Ο Παντελίδης ανέπτυξε ταχύτητα κάποια στιγμή, ίσως πειράζοντας τη Μίνα όταν του είπε να μη τρέχει…» ανέφερε, προσθέτοντας ότι ακόμη και τώρα η κόρη του αντιμετωπίζει ψυχολογικά τραύματα από την μυστήρια νύχτα του θανάτου του τραγουδιστή. Παντελίδης

Πρόεδρος: Σας είπε η κόρη σας αν είχε αντιληφθεί κατάσταση μέθης;

Μάρτυρας: Εκείνη τη στιγμή όχι. Το βράδυ ήρθαν από το ανακριτικό και την ξύπνησαν να της πουν ότι υπήρχε μία καταγγελία ότι οδηγούσε και ευθυνόταν για το θάνατο του Παντελίδη. Κατέρρευσε ψυχολογικά όταν το άκουσε.

Πρόεδρος: Εσάς σας είπε για αλκοόλ;

Μάρτυρας: Η ίδια είχε πιει ένα – δύο ποτήρια, μου είπε. Ο θανών είχε καταναλώσει. Δεν θα έμπαινε όμως σε αυτοκίνητο που ο οδηγός ήταν χάλια. Δεν της έδειξε κάποια ένδειξη ότι ήταν μεθυσμένος και δεν μπορούσε να περπατήσει.

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί τους επόμενους μήνες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments