Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Αυτοί είναι οι εκπρόσωποι Τύπου που επέλεξε ο Ανδρουλάκης

ΚΙΝΑΛ: Αυτοί είναι οι εκπρόσωποι Τύπου που επέλεξε ο Ανδρουλάκης
ΚΙΝΑΛ: Μια ομάδα 40 ετών με έντονο το στοιχείο γυναίκας και ένα φρέσκο δίδυμο στην ενημέρωση επέλεξε ο Νίκος Ανδρουλάκης για το επιτελείο του.

Όλα τα νέα στελέχη που αποφάσισε να έχει στο κόμμα του ο Νίκος Ανδρουλάκης, είναι ένα δείγμα αλλαγής καθώς θέλει να έχει στην ομάδα νέους και με όραμα ανθρώπους να τον περιβάλλουν στη Χ. Τρικούπη, όπως άλλωστε είχε δεσμευτεί και προεκλογικά. Τα πρώτα πρόσωπα που ανακοινώθηκαν αποτελούν προσωπικές επιλογές του προέδρου του ΚΙΝΑΛ. ΚΙΝΑΛ

Δικηγόροι, νέοι και φρέσκα πρόσωπα οι εκπρόσωποι Τύπου

Στον τομέα της ενημέρωσης, ο κ. Ανδρουλάκης επέλεξε δύο δικηγόρους οι οποίοι είναι φρέσκα πρόσωπα στην κεντρική πολιτική σκηνή, αν και διαθέτουν εμπειρία ενασχόλησης με τα κοινά. Εκπρόσωπος Τύπου αναλαμβάνει ο δικηγόρος Δημήτρης Μάντζος ο οποίος ήταν διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ επί προεδρίας Γεννηματά.

Αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου ορίστηκε η επίσης δικηγόρος στο επάγγελμα, Αναστασία Σιμητροπούλου η οποία στο παρελθόν ήταν αντιδήμαρχος και δημοτική σύμβουλος στον Άλιμο. Έχει σπουδάσει στη Νομική Σχολή της Αθήνας και από τον Σεπτέμβριο του 2007 είναι μάχιμη δικηγόρος με δικηγορικό Γραφείο στο Καλαμάκι. Κατάγεται από τη Σπάρτη Λακωνίας και είναι μέλος τρίτεκνης οικογένειας. Εκλέγεται δημοτική Σύμβουλος από το 2010 και επί δημαρχίας Ανδρέα Κανδύλη, διετέλεσε αντιδήμαρχος Διοικητικών – Κοινωνικών Υπηρεσιών & Νομικής Υπηρεσίας .

ΚΙΝΑΛ

Προσωπικές επιλογές του προέδρου

Και οι δύο αποτελούν προτίμηση του Νίκου Ανδρουλάκη, χωρίς να έχουν όλα αυτά τα χρόνια στενή επαφή μαζί του απλώς από ότι φαίνεται εκτιμάει την δουλειά και το έργο τους.  Επίσης ανακοινώθηκαν:

Διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Ν. Ανδρουλάκη αναλαμβάνει η Ελένη Αναστασίου. Eχει διατελέσει (2015) μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ και διατηρεί στενές φιλικές και οικογενειακές σχέσεις ετών, τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της με τον κ. Ανδρουλάκη. Η Μάρα Κουκουδάκη, αναλαμβάνει υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού του ΚΙΝΑΛ .

Η θέση αυτή έχει να κάνει με την αξιολόγηση στελεχών, (το περίφημο HR) ρόλο που παραδοσιακά στα κόμματα παίζει ο διευθυντής, εν προκειμένω ο Νίκος Σαλαγιάννης, ο οποίος προφανώς θα παραμείνει και θα έχει τον έλεγχο στα οικονομικά και διοικητικά του κόμματος. ΚΙΝΑΛ

Το παζλ συμπληρώνεται για το κόμμα στην Χ. Τρικούπη  με την ανακοίνωση του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ. Πρόκειται για τον Θανάση Γλαβίνα, δικηγόρο από τη Θεσσαλονίκη, γιο του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ιωάννη Γλαβίνα ο οποίος διετέλεσε βουλευτής από το 1981 ως το 1996. Ο Θανάσης Γλαβίνας, είναι από τους ανθρώπους που «έτρεξαν» προεκλογικά, την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη. Υπεύθυνος αυτοοργάνωσης αναλαμβάνει ο βουλευτής Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας. Η θέση είχε προταθεί στον Στέφανο Ξεκαλάκη, αλλά δεν την αποδέχθηκε. Ο σχεδιασμός είναι να υπάρξει ένας άνθρωπος ο οποίος να οργανώσει – με βάση το μητρώο των 270.000 μελών και φίλων που πήγαν να ψηφίσουν στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ – τις εκλογές οργάνων της βάσης του κόμματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments