Πολιτική

Χρήστος Σπίρτζης στο pagenews.gr: Ο τρόπος που εκφράζεται ο Παύλος Πολάκης προκαλεί πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ

Χρήστος Σπίρτζης στο pagenews.gr: Ο τρόπος που εκφράζεται ο Παύλος Πολάκης προκαλεί πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ
Μιλώντας στο pagenews.gr και στον Δημήτρη Τάκη, ο κ. Σπίρζτης παραδέχτηκε πως το ύφος του κ. Πολάκη δημιουργεί πρόβλημα

«Στα περισσότερα από αυτά που λέει ο Παύλος Πολάκης, έχει απόλυτο δίκιο. Ο τρόπος όμως που τα εμφανίζει, δεν είναι κατά τη γνώμη μου και το έχω πει και στον ίδιο, δεν είναι ο τρόπος που θα έπρεπε να τα εμφανίζει. Γιατί πρώτα – πρώτα αδικεί την άποψή του, που έχει δίκιο», είπε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στο pagenews.gr και στην εκπομπή Opinion Leader με τον Δημήτρη Τάκη.

Με αφορμή τα περιστατικά με τον κ. Πολάκη στο επίκεντρο, όπως για παράδειγμα το επεισόδιο με τους αστυνομικούς σε ταβέρνα, ο κ. Σπίρτζης απάντησε πως, «Αν δούμε επί παραδείγματι τα θέματα που έχει θέσει ο Παύλος Πολάκης, για την πανδημία, από την αρχή της κρίσης, έχει δικαιωθεί σε όλα. Αυτό δηλαδή που υπάρχει και γίνεται και προϊόν εκμετάλλευσης από τη Νέα Δημοκρατία και την επικοινωνιακή της, ομάδα, είναι ο τρόπος που εκφράζεται ο Παύλος Πολάκης και όχι αυτά που λέει.

Ο κ. Σπίρτζης επιπλέον, παραδέχτηκε πως ο Παύλος Πολάκης θα πρέπει να σταματήσει να εκφράζεται με αυτό τον τρόπο αφού πιστεύει πως αφενός χάνει το δίκιο του και αφετέρου σε αρκετές περιπτώσεις κάνει κακό στο κόμμα του. Ωστόσο, υπερασπίστηκε την κίνησή του να εμποδίσει τους ασυνομικούς για επιβάλουν πρόστιμο, καθώς όπως είπε, «πολλές φορές αστυνομικοί έχουν επιβάλει άδικα πρόστιμα και έχουν επιδείξει κακές συμπεριφορές σε θέματα που σχετίζονται με την πανδημία».

Παρακολουθήστε όλη την συνέντευξη εδώ 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments