Ελλάδα

Βιασμός ανήλικης Κάτω Πατήσια: “Έχει ψυχολογικά προβλήματα το κορίτσι” – Τι λέει ο δικηγόρος του ιερέα

Βιασμός ανήλικης Κάτω Πατήσια: “Έχει ψυχολογικά προβλήματα το κορίτσι” – Τι λέει ο δικηγόρος του ιερέα
Την Τρίτη απολογείται στον ανακριτή ο 37χρονος ιερέας

Σοκαριστικές είναι αποκαλύψεις που γίνονται στη νέα υπόθεση βιασμού στα Κάτω Πατήσια. 37χρονος ιερέας,ο οποίος τέθηκε ήδη σε αργία,  πατέρας τριών παιδιών κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικη από τα τέλη του 2019 έως τα μέσα του 2020.

Στην τακτική της επίρριψης ευθυνών στο θύμα, στην προκειμένη περίπτωση ενός ανήλικου παιδιού, φαίνεται πως επιλέγει ο κατηγορουμενος ιερέας ως υπερασπιστική γραμμή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, ο οποίος μίλησε σε Mega, «είναι μια περίεργη υπόθεση. Ο ιερέας δεν έμενε ποτέ μόνος του με τα παιδιά του κατηχητικού. Επιπλέον, μετά από έρευνα στην οικία του δεν βρέθηκε κανένα πορνογραφικό υλικό.Ο πελάτης μου δηλώνει αθώος. Η ίδια η καταγγέλλουσα του έστειλε μήνυμα σεξουαλικού περιεχομένου στο οποίο ο ιερέας δεν απάντησε ποτέ και δεν το είπε σε κανέναν», συμπληρώνει.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρόπουλο, στη δικογραφία δεν περιλαμβάνονται στοιχεία βιασμού του κοριτσιού, ούτε επίμαχες φωτογραφίες του ιερέα, αλλά ούτε και στοιχεία επικοινωνίας μεταξύ τους. «Το παιδί που καταγγέλλει τον ιερέα, έχει προβλήματα πέρα από οικογενειακά, και ψυχολογικά», κατέληξε ο δικηγόρος.

Δύο μήνες παρακολουθούσαν τον ιερέα Όταν πριν δύο μήνες με αφορμή την ταινία που είδε αποφάσισε να μιλήσει, οι γονείς της προσέφυγαν στην Ασφάλεια και οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων άρχισαν να παρακολουθούν τις κινήσεις του ιερέα.

Το απόγευμα της Πέμπτης και μετά από ένταλμα σύλληψης, ο 37χρονος συνελήφθη για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή. Αυτό δε, που ψάχνουν είναι να δουν πόσα άλλα παιδία έχουν πέσει θύματα του καθώς εκτιμούν ότι η υπόθεση έχει βάθος.

Βιασμός ανήλικης: Πήρε προθεσμία για την Τρίτη

Ο ιερέας πήρε προθεσμία για την Τρίτη το πρωί προκειμένου να απολογηθεί. Ο εισαγγελέας λόγω της σοβαρότητας των κατηγοριών και της ύπαρξης ανήλικου θύματος μελέτησε άμεσα το υλικό και προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης για τα βαρύτατα αδικήματα.

Ο ιερέας  διώκεται για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό. Η δικογραφία διαβιβάστηκε στον ανακριτή και αμέσως κινήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες για τη σύλληψη του δράστη των καταγγελομένων πράξεων.

Κατά την είσοδο του ιερέα στα δικαστήρια η κόρη του φώναζε «είναι αθώος, είναι αθώος».

Το δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ

«Συνελήφθη χθες (20-1-2022) το απόγευμα, δυνάμει εντάλματος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατηγορείται ότι σε παρελθόντα χρόνο, διέπραξε τα προαναφερόμενα αδικήματα σε βάρος ανήλικης. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Σε βάρος του ημεδαπού εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments