Lifestyle

Βαλαβάνη: «Δεν είμαι έγκυος, απλά έχω πάρει κιλά» είπε δακρύζοντας η παρουσιάστρια

Βαλαβάνη: «Δεν είμαι έγκυος, απλά έχω πάρει κιλά» είπε δακρύζοντας η παρουσιάστρια
Βαλαβάνη: «Παιδιά, τρώω! Τρώω και έχω πάρει κιλά και είναι φυσιολογικό και θα τα χάσω όποτε εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω»

Την πιο τρυφερή πλευρά της έδειξε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου, όταν βρέθηκε καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη στο πλατό της ψυχαγωγικής εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού. Αφορμή της συζήτησης στάθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή η καλή της φίλη, Φιλιώ Τσινόγλου από τον Βόλο που μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσπάθεια να αποκτήσει το δεύτερο παιδί της και την περιπέτεια της υγείας της με την εξωμήτριο κύηση. Βαλαβάνη

Βαλαβάνη: Γιατί ξέσπασε σε κλάματα

Έτσι, αμέσως μετά την προβολή του σχετικού απόσπασμα, η δημοσιογράφος προχώρησε στη δική της εξομολόγηση ξεσπώντας για τα μηνύματα που δέχεται σε καθημερινή βάση στα social media.

«Προχθές ανέβασα μια φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram, «μπράβο που στην κατάσταση σου γυμνάζεσαι». Επειδή έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ότι ήμουν, κάθε μέρα έχω μηνύματα ότι είμαι έγκυος» πρόσθεσε χαρακτηριστικά η Ευρυρίκη Βαλαβάνη.

«Όλο αυτό θέλω να πω πως σε μένα προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μια πίεση και λέω, «είμαι 34αρων και θα προλάβω να κάνω εκείνο και το άλλο;». Είναι τρομερό, ρε παιδιά, αυτή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος . Παιδιά, τρώω! Τρώω και έχω πάρει κιλά και είναι φυσιολογικό και θα τα χάσω όποτε εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει αλλά όλο αυτό είναι βάρος που σου προσθέτει» κατέληξε φορτισμένη συναισθηματικά, η γοητευτική δημοσιογράφος στην «Ελένη»

Δείτε το απόσπασμα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments