Διεθνή

Βλαντίμιρ Πούτιν: Δωμάτιο pole dancing έχει φτιάξει μέσα στο παλάτι του στη Μαύρη Θάλασσα ο Ρώσος πρόεδρος

Βλαντίμιρ Πούτιν: Δωμάτιο pole dancing έχει φτιάξει μέσα στο παλάτι του στη Μαύρη Θάλασσα ο Ρώσος πρόεδρος

Πηγή Φωτογραφίας: Alexei Navalny

Βλαντίμιρ Πούτιν: Μια νέα φωτογραφία, που δείχνει έναν στύλο pole dancing από δωμάτιο στο παλάτι που έχει χτίσει, καίει τον πρόεδρο της Ρωσίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, η ομάδα του Ναβάλνι αποκάλυψε ότι έχει στην κατοχή του  χιλιάδες πραγματικές φωτογραφίες του παλατιού που επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει ένα δωμάτιο «στριπτίζ» γνωστό ως «ναργιλές» με μια σκηνή και έναν στύλο για pole dancing, στην οικεία που έχει χτίσει ο Βλαντίμιρ Πούτιν. Βλαντίμιρ Πούτιν

«Η αίθουσα στριπτίζ, ναργιλές, πείτε την όπως θέλετε, υπάρχει πραγματικά», προσθέτει χαρακτηριστικά  ένα σχόλιο με ένα βίντεο για τις νέες φωτογραφίες. «Και φαίνεται πολύ χειρότερο από ό,τι μπορούσαμε να φανταστούμε», επισημαίνει. Η ομάδα του Ναβάλνι είχε φανταστεί το συγκεκριμένο δωμάτιο και είχε δημιουργήσει μια εικόνα σε υπολογιστή. Αυτή η εικόνα είχε κυκλοφορήσει πριν έναν χρόνο, βασισμένη σε σχέδια που διέρρευσαν και τα οποία περιλάμβαναν μεταξύ άλλων καζίνο και aqua disco.

Η κρεβατοκάμαρα του προέδρου

Τώρα, μια νέα φωτογραφία δείχνει αυτό που ισχυρίζονται ότι είναι η πραγματικότητα του δωματίου στριπτίζ στο παλάτι όταν ήταν ακόμη υπό κατασκευή. «Η σκηνή είναι γεμάτη με μαξιλάρια», υπογραμμίζει.

Όπως μεταδίδουν άλλες εικόνες δείχνουν την κρεβατοκάμαρα του Ρώσου πρόεδρου, ένα δεύτερο υπνοδωμάτιο και το γραφείο του, καθώς και μια πισίνα. Ο δικέφαλος αετός σύμβολο της Ρωσίας βρίσκεται σε όλο το παλάτι, φαίνεται να του δίνει ένα κύρος και μια επισημότητα.

Βλαντίμιρ Πούτιν

Είναι ένα υπόγειο συγκρότημα 16 ορόφων

Εν μέσω διαμάχης για το παλάτι που πυροδότησε ο εχθρός του Πούτιν, Αλεξέι Ναβάλνι, πριν από ένα χρόνο ο ολιγάρχης Αρκάντι Ρότενμπεργκ αρνήθηκε ότι ανήκε στον Ρώσο πρόεδρο, αλλά σε εκείνον. Να σημειωθεί ότι ο Ρότενμπεργκ είναι ο πιο στενός φίλος του Πούτιν από την παιδική του ηλικία και ήταν συναθλητής του στο τζούντο, σύμφωνα με την Mirror. «Αυτό είναι ένα εκπληκτικό μέρος. Θα θέλαμε να φτιάξουμε ένα ξενοδοχείο διαμερισμάτων εκεί, γι’ αυτό έχει τόσα πολλά δωμάτια», είχε πει χαρακτηριστικά.

Το παλάτι του Πούτιν είναι φρούριο και φέρεται να περιλαμβάνει ένα «υπόγειο συγκρότημα 16 ορόφων». Περιγράφεται σαν «μία ολόκληρη μυρμηγκοφωλιά σε βράχο», όπως σημειώνει η βρετανική εφημερίδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments