Trash

Βίκυ Καγιά σε Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Δεν πιστεύω να έρθεις κι εδώ να μου πάρεις τη δουλειά;»

Βίκυ Καγιά σε Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Δεν πιστεύω να έρθεις κι εδώ να μου πάρεις τη δουλειά;»
Βίκυ Καγιά σε Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Ας μας κάνει μια πρόταση το κανάλι να είμαστε μαζί, γιατί πάμε πακετάκι, να μην απαντάμε σε άβολες ερωτήσεις συνέχεια».

Στο χθεσινό επεισόδιο της Παρασκευής 21 Ιανουαρίου του DWTS καλεσμένη ήταν η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία και εντυπωσίασε τους πάντες με τις χορευτικές της ικανότητες αλλά και με τα δίμετρα πόδια της. Βίκυ Καγιά σε Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Το «πακετάκι»

Όταν στο τέλος του χορευτικού της βρέθηκε στο πλευρό η Βίκυ Καγιά, η παρουσιάστρια θέλησε να ρωτήσει αν το ευχαριστήθηκε αλλά δεν κρατήθηκε και πέταξε και ένα καυστικό σχόλιο για τη θέση, που της «πήρε» στο GNTM. «Σου άρεσε πάρα πολύ εδώ ε; Δεν πιστεύω να έρθεις κι εδώ και να μου φας τη δουλειά;», της είπε χαρακτηριστικά.

Με την σειρά της το μοντέλο Ισμήνη Παπαβλασοπούλου με το χιούμορ που την διακρίνει απάντησε: «Κοίταξε, είναι πάρα πολύ ωραία εδώ. Μου αρέσει, έχετε πάρα πολύ ωραία φώτα. Κοίταξε να δεις, ποτέ δεν ξέρεις. Είμαι ανοιχτή γενικά».

«Ας μας κάνει μια πρόταση το κανάλι να είμαστε μαζί, γιατί πάμε πακετάκι, να μην απαντάμε σε άβολες ερωτήσεις συνέχεια», κατέληξε  η παρουσιάστρια του σόου Βίκυ Καγιά.

Βίκυ Καγιά σε Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Λίγα λόγια για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι ένα μοντέλο με διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ, με πολλά εξώφυλλα και πασαρέλες στο ενεργητικό της. Η εντυπωσιακή 33χρονη, που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες, έχει κλέψει τις εντυπώσεις των διεθνών οίκων μόδας. Όπως διαβάζουμε, το 2012 η 24χρονη τότε Ισμήνη, κατάφερε να γοητεύσει τον διάσημο Γάλλο σχεδιαστή Ζαν Πολ Γκοτιέ. Τα χαρακτηριστικά της ενέπνευσαν τον εκκεντρικό μόδιστρο, ο οποίος της ζήτησε να γίνει η μούσα του και να περπατήσει σε ένα από τα μεγαλύτερα fashion shows που διοργάνωσε τότε.

Η ίδια δεν έχει συμμετάσχει ποτέ ούτε σε καλλιστεία, ούτε σε ριάλιτι. Η πρώτη φορά που την είδαμε  στην ελληνική τηλεόραση  είναι στο Greece’s Next Top Model.

To βιογραφικό της Iσμήνης και το book της είναι πλούσια από σημαντικές δουλειές. Η 33χρονη έχει κάνει φωτογραφήσεις για τα πιο γνωστά περιοδικά μόδας του κόσμου, όπως είναι η Vogue και το Elle, ενώ έχει διανύσει αρκετά χιλιόμετρα σε fashion shows διάσημων οίκων μόδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments