Trash

Survivor spoiler 22/1: Τα τρία ονόματα έκπληξη που μπαίνουν στο παιχνίδι

Survivor spoiler 22/1: Τα τρία ονόματα έκπληξη που μπαίνουν στο παιχνίδι
Survivor spoiler 22/1: Τρία ονόματα έκπληξη μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης survivor. Πρόκειται για δύο άνδρες και μια γυναίκα η οποία συμμετείχε και στον περσινό κύκλο ωστόσο αποχώρησε νωρίς για λόγους υγείας.

Τρία ονόματα έκπληξη μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης survivor. Πρόκειται για δύο άνδρες και μια γυναίκα η οποία συμμετείχε και στον περσινό κύκλο ωστόσο αποχώρησε νωρίς για λόγους υγείας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Open Weekend, απόψε στο Survivor θα μπει ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης. Αποκαλύφθηκε και η αμοιβή που θα λάβει, η οποία ανέρχεται στα 8.000 ευρώ την εβδομάδα.

Τη Δευτέρα στο ριάλιτι επιβίωσης θα δούμε ξανά την Κάτια Ταραμπάνκο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια της εκπομπής Glam Wars θα λαμβάνει κάθε εβδομάδα 10.000 ευρώ. Στο Survivor θα μπει και ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου, ο οποίος θα παίρνει 6.000 ευρώ την εβδομάδα.

Survivor 2022

Survivor spoiler 22/1: Η Μυριέλλα παραδέχεται ότι έκλεψε κάτι χρήσιμο

Το Survivor έρχεται με νέο δυναμικό επεισόδιοσήμερα 22 Ιανουαρίου και όσα θα γίνουν θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Όπως βλέπουμε και στο trailer η Μυριέλλα εξομολογείται στην κάμερα πως έκλεψε από το συμβούλιο του νησιού έναν πάπυρο κι έναν μαρκαδόρο για να γράψει γράμμα στον Γιώργο Κατσαούνη θέλοντας να του εξηγήσει κάποια πράγματα για την ζωή της έξω από το παιχνίδι και ποιος είναι ο Τζον.

«Σκοπεύω να γράψω ένα γράμμα στον Γιώργο γιατί θέλω να του εξηγήσω κάποια πράγματα τα οποία δεν με άφησε ποτέ να του εξηγήσω. Τα έχει πάρει εντελώς διαφορετικά από ότι είναι στην πραγματικότητα», λέει η ηθοποιός.

Η μητέρα της Μυριέλλας Κουρεντή αποκάλυψε τον λόγο που η κόρη της μπήκε στο Survivor

Η κυρία Εύα Κουρεντή ξεκαθάρισε τη σχέση της κόρης της με τον John αλλά και τους λόγους που πήρε την απόφαση να μπει στο Survivor.

«Η Μυριέλλα μπορεί να δήλωσε ότι έχει κάποια σχέση όταν μπήκε στο παιχνίδι επειδή ενδεχομένως να το έκανε γιατί είδε ένα κλίμα περίεργο και ήθελε να αποφύγει κάποια πράγματα. Με αυτό το παιδί τον John, δεν έχουν σχέση ερωτική απλώς τον αγαπάει πάρα πολύ γιατί φτιάχνουν μαζί τραγούδια που θα τα προωθήσουν όταν βγει από το παιχνίδι. Στο Survivor μπήκε για οικονομικούς λόγους γιατί από το θέατρο έπαιρνε ψίχουλα, περίπου 400 ευρώ το μήνα. Δεν μπορούσε να επιβιώσει γιατί είχε υποχρεώσεις να πληρώσει», είπε η μητέρα της Μυριέλλας Κουρεντή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments