Αθλητισμός

Βόλος – ΠΑΟΚ: Κομβικής σημασίας παιχνίδι – Πώς θα παραταχθούν οι ομάδες

Βόλος – ΠΑΟΚ: Κομβικής σημασίας παιχνίδι – Πώς θα παραταχθούν οι ομάδες
Οι αποστολές και οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων

Ιδιαίτερης σημασίας για ξεχωριστούς λόγους για τον καθένα, είναι το σημερινό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Superleague. (17:15 – Cosmote Sport 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6).

Ο Βόλος επιδιώκει να διατηρήσει το αήττητο σερί των εντός έδρας νικών, ενώ δεν θα έλεγε όχι να επαναλάβει το “σοκ” του πρώτου γύρου μέσα στην Τούμπα, όπου έκανε την ανατροπή και πήρε την ισοπαλία 4-4, ενώ έχανε με 4-1.

Από την  άλλη, ο ΠΑΟΚ, θέλει επίσης να διατηρήσει τη 2η θέση στον βαθμολογικό πίνακα, όπου βρέθηκε από την προηγούμενη αγωνιστική.

Όσον αφορά τους Θεσσαλούς θα παραταχθούν χωρίς τους Σωτήρη Νίνη και Νικολάι Άλχο, ενώ οι φιλοξενούμενοι, που θα αγωνιστούν χωρίς τους οπαδούς τους, θα έχουν τον Ζοάν Σάστρε, αλλά όχι τους Τέιλορ, Μουργκ, Σβαμπ και φυσικά Ολιβέιρα-Ελ Καντουρί.

Ουσιαστικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου που προέρχεται από το 0-0 με την ΑΕΚ στο Κύπελλο, είναι πιθανό να κάνει μια μικρή «συντήρηση» ενόψει της ρεβάνς στην Αθήνα, ενώ οι Βολιώτες που νίκησαν τον Απόλλωνα με 1-0, συνεχίζουν να παλεύουν για τη σωτηρία, με όχι και τόσο μεγάλη πίεση, αφού τα έχουν καταφέρει καλά μέχρι στιγμής.

Οι αποστολές

Βόλος: Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Ρινέρ, Φερράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Φερνάντες, Μπαρτόλο, Ορόζ, Ρεγκατίν, Σιέλης, Τερεζίου, Ροσέρο, Φαν Βέερτ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχάι, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιείρίνια, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Ζαμπά, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Τσόλακ.

Πιθανές ενδεκάδες

Βόλος: Κότνικ, Ρομέρο, Γκιουλέν, Πουρίτα, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Ρεγκατέν, Φερνάντες, Φαν Βέερτ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε, Σίντκλεϊ, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Άκπομπ, Μιτρίτσα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments