Ελλάδα

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Οι Αντετοκούνμπο σταματούν την συνεργασία μαζί του για τον διαγωνισμό με το σπίτι

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Οι Αντετοκούνμπο σταματούν την συνεργασία μαζί του για τον διαγωνισμό με το σπίτι
Αλέξανδρος Κοψιάλης: Μετά από πιέσεις ο ινφλουένσερ έκανε εκτενής ανάρτηση που εξηγεί για ποιο λόγο σταμάτησε η συνεργασία.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης εμφανίστηκε κάνοντας την πρώτη ανάρτηση σε στόρυ  μετά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες γύρω από το όνομά του. Ο γνωστός influencer δέχτηκε τα πυρά των χρηστών του Twitter εξαιτίας αναρτήσεων που είχε κάνει στο παρελθόν και κυρίως εξαιτίας κάποιων likes σε ομοφοβικά σχόλια κατά του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη. Αλέξανδρος Κοψιάλης

Οι χρήστες των social media από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν την 24χρονη άτυχη Γεωργία, η οποία κατήγγειλε ότι ναρκώθηκε και βιάστηκε στη Θεσσαλονίκη από τρεις άνδρες και όπως φαίνεται όποιος δεν τάσσεται υπέρ της αλλά υπερασπίζεται τους βιαστές τρώει «φόλα» από το διαδίκτυο.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης από τις πρώτες κι όλας ώρες δημοσιοποίησης της καταγγελίας της 24χρονης βγήκε να υπερασπιστεί τον φίλο του Δημήτρη Φιντιρίκο που κάποιοι βιάστηκαν να μπλέξουν το ονομά του σε αυτή την ειδεχθή υπόθεση.  Ο ίδιος είχε κάνει μια ανάρτηση με την οποία εξηγούσε ότι ο Φιντιρίκος είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό την ημέρα που συνέβη το αποτρόπαιο συμβάν.

Αυτό όμως που πυροδότησε το κύμα έχθρας εναντίον του ήταν η στήριξη του μέσω like σε οφοβικά σχόλια κατά του Ηλία Γκιώνη, γνωστού ακτιβιστή που τον τελευταίο καιρό έχει αποκαλύψει υποθέσεις σεξουαλικής βίας όπως παραδείγματος χάρη το reveng porn Στάθη Παναγιωτόπουλου .

Τις τελευταίες ώρες το hashtag #cancel_influencer αλλά και το #cancel_kopsialies έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες σχόλια με τους περισσότερους χρήστες να ζητούν από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο να σταματήσουν την συνεργασία με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Οι σταρ του ΝΒΑ «τρέχουν» διαγωνισμό στον οποίο χαρίζουν ένα ολοκαίνουργιο σπίτι με θέα Ακρόπολη  σε συνεργασία με τον Κοψιάλη αλλά όπως φαίνεται τα δεδομένα πήραν άλλη πορεία.

Ο influencer ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του ότι την ευθύνη για τον διαγωνισμό την έχουν πια μόνο τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και ότι εκείνος θα τοποθετηθεί ξανά για το θέμα με περισσότερες λεπτομέρειες σε 24 ώρες.

Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:

Αλέξανδρος Κοψιάλης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments