Ελλάδα

Βιασμός 24χρονης: Τακτική του «μετρ» των πάρτι οι προσκλήσεις κοριτσιών

Βιασμός 24χρονης: Τακτική του «μετρ» των πάρτι οι προσκλήσεις κοριτσιών
Ο «μετρ» του πάρτι της Θεσσαλονίκης, είχε στείλει πρόσκληση και σε άλλες κοπέλες, όπως αποκαλύπτεται από νέα μαρτυρία νεαρής.

Νέα μαρτυρία νεαρής κοπέλας έρχεται να ενισχύσει τα στοιχεία που συνηγορούν στο ότι οι προσκλήσεις νεαρών κοριτσιών στα prive και παράνομα πάρτι, στην  επί μονίμου βάσεως νοικιασμένη σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, ήταν τακτική από πλευράς των φερόμενων δραστών του ομαδικού βιασμού της 24χρονης.

Ο «μετρ» του πάρτι της Θεσσαλονίκης, είχε στείλει πρόσκληση και σε άλλες κοπέλες, όπως αποκαλύπτεται από νέα μαρτυρία νεαρής.

«Το κλίμα δεν ήταν καλό…»

Νεαρή γυναίκα, 24 ετών, μιλώντας στο Μega, αποκάλυψε ότι και εκείνη δέχθηκε πρόσκληση για το πάρτι στη σουίτα 401 του πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς. Η νεαρή επιβεβαιώνει τα λεγόμενα της Γεωργίας Μπίκα για το κακό κλίμα που υπήρχε, το οποίο είχε περιγράψει και η 17χρονη φίλη της που την είχε συνοδεύσει ως εκεί.

Η κοπέλα που μίλησε στο Mega αποκάλυψε ότι και αυτή είχε δεχθεί πρόσκληση από τον εργαζόμενο του γνωστού καταστήματος καφέ της Θεσσαλονίκης, ο οποίος είχε προσκαλέσει και τη Γεωργία.

Καλεσμένη στο πάρτι περιγράφει όλα όσα είδε στη σουίτα

«Ήμουν σε φιλικό σπίτι και μου έστειλε μήνυμα ο ΜΠ να πάω στο πάρτι. Πήγα με δύο φίλες μου κατά τις 3 και με υποδέχθηκε αυτός στη σουίτα. Το κλίμα δεν ήταν καλό και αποφασίσαμε να φύγουμε γρήγορα.

Με το που μπήκαμε μέσα είδαμε μια μικρή κουζίνα και το μπαρ με τα ποτά. Ακριβώς δίπλα ήταν η τραπεζαρία. Μετά το σαλόνι με έναν μεγάλο καναπέ που κάθονταν οι περισσότεροι. Αν προχωρούσες ευθεία υπήρχε μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα. Ήταν το μοναδικό ξεχωριστό δωμάτιο στη σουίτα. Θυμάμαι πως είδα ότι είχε και ένα τζακούζι», είπε η νεαρή στη μαρτυρία της στο Mega.

Οι δράστες και οι καταθέσεις της κοπέλας

Για την πολύκροτη  υπόθεση ήδη κατηγορείται 27χρονος γόνος εύπορης οικογένειας από την Αθήνα. Η 24χρονη κατέθεσε εκ νέου θυμίζουμε,  επί δύο ώρες , παρουσία ψυχολόγου, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες που την περίμεναν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο νωρίτερα κατά την άφιξή της στο ανακριτικό γραφείο σε δήλωσή της προς του δημοσιογράφους η 24χρονη κοπέλα είπε: «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την αγάπη του. Η αγάπη που νιώθω και έχω λάβει είναι απίστευτη, με έχει συγκινήσει πάρα πολύ. Το μόνο που θέλω είναι να βρω το δίκιο μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments