Ελλάδα

Κακοκαιρία Ελπίδα σχολεία: Τηλεκπαίδευση όπου μείνουν κλειστά τα σχολεία

Κακοκαιρία Ελπίδα σχολεία: Τηλεκπαίδευση όπου μείνουν κλειστά τα σχολεία
Κακοκαιρία Ελπίδα σχολεία: Συνεχίζεται η  κακοκαιρία «Ελπίδα» που πλήττει τη χώρα και σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις τη Δευτέρα καταφτάνει νέο σφοδρότερο κύμα με πυκνές χιονοπτώσεις και παγετό.

Συνεχίζεται η  κακοκαιρία «Ελπίδα» που πλήττει τη χώρα και σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις τη Δευτέρα καταφτάνει νέο σφοδρότερο κύμα με πυκνές χιονοπτώσεις και παγετό. Τα έντονα φαινόμενα αναμένονται να ξεκινήσουν από απόψε, γεγονός που προϊδεάζει για κλείσιμο σχολείων για λόγους ασφάλειας των μαθητών.

Οι σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν σε λίγες ώρες και από τις κατά τόπους Περιφέρειες. Ωστόσο, αν και τα σχολεία θα μείνουν κλειστά, οι μαθητές θα κάνουν μάθημα κανονικά μέσω τηλεκπαίδευσης, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Κακοκαιρία Ελπίδα σχολεία: Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοινώνει:

Σε περιπτώσεις που η Τοπική Αυτοδιοίκηση, κατά λόγο αρμοδιότητας, αποφασίζει την αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων εξαιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων, προβλέπεται εφαρμογή τηλεκπαίδευσης κατά τις πρωινές ώρες και για την Πρωτοβάθμια και για τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Η τηλεκπαίδευση αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για την απρόσκοπτη συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας όταν για έκτακτους αντικειμενικούς λόγους δεν μπορεί αυτή να διεξαχθεί δια ζώσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments