Ελλάδα

Παίδων Πεντέλης – εμβολιασμός: Αλλαγή στα ραντεβού λόγω κακοκαιρίας

Παίδων Πεντέλης – εμβολιασμός: Αλλαγή στα ραντεβού λόγω κακοκαιρίας
Με sms θα ενημερωθούν οι γονείς για τα νέα ραντεβού

Λόγω της κακοκαιρίας, και με στόχο την αποφυγή προβλημάτων στον εμβολιασμό των παιδιών, αποφασίστηκε οι εμβολιασμοί που έχουν προγραμματιστεί για αύριο Δευτέρα 24/1 και μεθαύριο Τρίτη 25/1 στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης να πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 27/1 και την Παρασκευή 28/1 στο Μega Εμβολιαστικό Κέντρο «Προμηθέας».

Οι γονείς θα ενημερωθούν με SMS στα κινητά τους τηλέφωνα για τη νέα ήμερα και ώρα του εμβολιασμού των παιδιών.

Η αλλαγή κρίθηκε επιβεβλημένη καθώς ήδη η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει απευθύνει προειδοποίηση προς τους πολίτες να μην μετακινούνται αν δεν είναι απολύτως ανάγκη.

Μάλιστα ενεργοποίησε το 112, το οποίο “ήχησε” το απόγευμα της Κυριακής για τους κατοίκους της Αττικής και της Εύβοιας για επικίνδυνες χιονοπτώσεις, το επόμενο 48ωρο. Η πολιτική Προστασίας ζητά από τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας Ελπίδα.

Εξάλλου κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Αττική, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου όπως αποφάσισε η Περιφέρεια Αττικής. Επίσης δεν θα λειτουργήσουν βρεφονηπιακοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια σε όλη την Αττική, όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη με τους δημάρχους, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 23 Ιανουαρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments