Lifestyle

Θανάσης Πατριαρχέας: Αποκάλυψε πότε θα μάθει ο Άγγελος του “Σασμού” τον πραγματικό του πατέρα

Θανάσης Πατριαρχέας: Αποκάλυψε πότε θα μάθει ο Άγγελος του “Σασμού” τον πραγματικό του πατέρα
Θανάσης Πατριαρχέας: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος όταν κάνω δουλειές - γιατί ο χώρος της υποκριτικής είναι δύσκολος και δεν βρίσκεις εύκολα φίλους»

Τον Θανάση Πατριαρχέα φιλοξένησε το μεσημέρι της Κυριακής η Ναταλία Γερμανού. Ο Άγγελος του “Σασμού” του Alpha κάθισε στον καναπέ  στο “Καλύτερα Δε Γίνεται” και μίλησε για την προσωπική κι επαγγελματική του πορεία, την οικογένειά του και φυσικά για τον ρόλο του στην δημοφιλής καθημερινή δραματική σειρά του καναλιού. Θανάσης Πατριαρχέας

Στην αρχή της κουβέντας ο Θανάσης Πατριαρχέας αποκάλυψε με αφορμή το αφιερωματικό βίντεο της Ναταλίας Αργυράκη για εκείνον πως σαν φοιτητής στο Θέατρο Τέχνης δούλευε σαν ταξιθέτης προκειμένου να μπορεί να πληρώνει τα δίδακτρα της σχολής και να μπορεί να βιοπορίζεται αξιοπρεπώς. “Η σχολή μου πληρωνόταν από εκεί και ήμουν τυχερός γιατί ήταν δύσκολα χρόνια” δήλωσε.

“Είμαι πολύ ευτυχισμένος όταν κάνω δουλειές – γιατί ο χώρος της υποκριτικής είναι δύσκολος και δεν βρίσκεις εύκολα φίλους – και μου μείνει ένας τουλάχιστον φίλος” επισήμανε και αναφέρθηκε πως μια από τις κουμπαριές του προέκυψε από τη “Γυναίκα χωρίς όνομα”.

Αναφέροντας για τη σύζυγό του και την οικογένειά του ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε: “Όταν την έχω ανάγκη, χωρίς καν να το ζητήσω, είναι δίπλα μου” τονίζοντας πως αποτελεί ένα πολύ σημαντικό στήριγμά του, ενώ για τις δύο του κόρες τόνισε πως δεν θέλει να σκέφτεται το μέλλον και να γεμίζει φοβίες: “Δεν θέλω να φοβάμαι τίποτα. Θέλω να μεγαλώνουμε μαζί με τα παιδιά μας και ό,τι δυσκολίες και να υπάρξουν θα προσπαθούμε εκείνη τη στιγμή να τις αντιμετωπίζουμε. Δεν μπορώ να ζω με το άγχος”.

Θανάσης Πατριαρχέας

Φυσικά, ο Άγγελος του “Σασμού” δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στα σπόιλερ της σειράς. Ερωτηθείς για το εάν θα μάθει σύντομα τις ρίζες του και τον πραγματικό πατέρα του αποκάλυψε: “Δεν θα αργήσω να μάθω ποιος είναι ο πατέρας μου. Θα χαρώ γιατί τελειώνει η αναζήτηση. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά αλλά θα πρέπει να το αντιμετωπίσω γιατί είμαι στη μέση μιας δύσκολης κατάστασης”, ενώ μιλώντας και για τη σχέση του με τη “Στέλλα” επίσης είπε: “Θα περάσει από πολλά κύματα”.

‘Eχει ομοιότητες με τον ρόλο του; “Nομίζω ότι με τον γιατρό είμαστε κοντά” τόνισε και κατέληξε: “Θέλουμε να βρίσκουμε την αλήθεια και την ψάχνουμε με χαμόγελο, χωρίς γκρίνια και δεύτερες σκέψεις. Θέλουμε κάτι το ψάχνουμε, θα το βρούμε κι από εκεί και πέρα, αντιμετωπίζουμε το επόμενο με καθαρό μυαλό και καθαρό μάτι. Κι ακόμα περισσότερο με καθαρή ψυχή”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments