Trash

Ασημίνα Ιγγλέζου: Η ιστορική φωτογραφία χωρίς εσώρουχο ενώ γλύφει παγωτό

Ασημίνα Ιγγλέζου: Η ιστορική φωτογραφία χωρίς εσώρουχο ενώ γλύφει παγωτό
Ασημίνα Ιγγλέζου: Η ιστορική φωτογραφία χωρίς εσώρουχο ενώ γλύφει παγωτό

Η Ασημίνα Ιγγλέζου, αθλήτρια και πρώην παίκτρια του survivor, είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα.

Μαγνητίζει το βλέμμα σε κάθε εμφάνισή της, διαθέτοντας και το κορμί αλλά και τα προσόντα, λόγω και της ενασχόλησής της με το τρέξιμο στο βουνό, σε επίπεδο πρωταθλητισμού μάλιστα.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου διαθέτει καλλίγραμμο και καλογυμνασμένο κορμί με «εξαφανισμένες» ατέλειες και φυσικά το ανάλογο στήθος, που σπάει τα κοντέρ και κάνει πολλούς να σκέφτονται «να πάρουν τα βουνά» μαζί της.

Ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δεν αφήνει στιγμή απορίες για το πού μπορεί να βρίσκεται. Αναρτά φωτογραφίες της από όπου κι αν βρεθεί, χωρίς ιδιαίτερους δισταγμούς και αντιστάσεις…ιδίως όταν απέναντί της έχει παγωτό!

Κάπως έτσι «συνελήφθη» καταχείμωνο στο Μιλάνο…με δύο παγωτά! στα χέρια, να γλύφει το ένα με μανία….

Μάλλον όμως  από τη χαρά της και τη λαχτάρα της για το παγωτό, έβαλε κάτι πρόχειρο επάνω της και βγήκε, ξεχνώντας να φορέσει εσώρουχο με το στήθος της να …αποκαλύπτεται! Η εικόνα αυτή μάλλον έκανε πολλούς Έλληνες και Ιταλούς να πάρουν φωτιά και να ψάχνουν εναγωνίως παγωτά για να τη σβήσουν!!!!

Δείτε εδώ την ιστορική φωτογραφία

«Δεν ασχολούμαι με το τι λένε. Περνάω καλά και γενικά κάποιος και άγιος να είναι, χίλια καλά να έχει κάνει, ένα πράγμα να κάνει κάποιος που να μην του αρέσει θα τον κατηγορήσει. Είμαι ακομπλεξάριστη. Έχω μια άνεση με το σώμα μου ως αθλήτρια. Πολλοί αθλητές φωτογραφίζονται γυμνοί. Ο σύζυγός μου είναι άνετος με τις σέξι φωτογραφίες που ανεβάζω στα social. Έχω κάνει τον γύρο των γιγάντων στις Άλπεις. Τερμάτισα αλλά δεν ένιωθα τα πόδια μου από το κρύο για μήνες. Έκανα μια γυμνή φωτογράφιση στο κέντρο της Αθήνας με φωτογράφο το Σπύρο Χατζηαγγελάκη»είχε δηλώσει σε συνέντευξή της για τα γυμνά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments