Ελλάδα

ΔΕΔΔΗΕ: Βλάβες σε 15 γραμμές – Στην Ανατολική Αττική τα μεγαλύτερα προβλήματα

ΔΕΔΔΗΕ: Βλάβες σε 15 γραμμές – Στην Ανατολική Αττική τα μεγαλύτερα προβλήματα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
ΔΕΔΔΗΕ: Πολύωρες διακοπές ρεύματος που φτάνουν τις 24 ώρες σε ορισμένες περιοχές

Βλάβες σε 15 γραμμές επιχειρεί να αποκαταστήσει ο ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις πολύωρες διακοπές ρεύματος που, σε ορισμένες περιοχές, ξεπερνούν και τις 24 ώρες.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, σε Αγία Παρασκευή, Παπάγου, Χολαργό, Μαρούσι και Χαλάνδρι υπάρχουν προβλήματα ηλεκτροδότησης σε επίπεδο γειτονιάς.

Εκτεταμένα προβλήματα εντοπίζονται στην Ανατολική Αττική και συγκεκριμένα στις περιοχές Νέα Μάκρη, Πικέρμι, Γραμματικό, Καλέντζι, Βουτζά, Λαύριο, Κάτω Σούλι, Μαραθώνα, Καλύβια και Κερατέα, όπου η αποκατάσταση είναι δυσκολότερη, λόγω της δύσκολης πρόσβασης στα σημεία που εντοπίζονται προβλήματα.

Στα νησιά, οι περισσότερες βλάβες έχουν αποκατασταθεί, πλην ορισμένων χωριών στην περιοχή των Χανίων, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ.

Αντίστοιχα, αποκαταστάθηκε το σύνολο των βλαβών στην Εύβοια και έως σήμερα το βράδυ αναμένεται η ηλεκτροδότηση των οικισμών της Αταλάντης.

Συνολικά, από εχθές έως και αυτή την ώρα έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο 80% των περιοχών που αντιμετώπιζαν πρόβλημα λόγω βλαβών.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.