Lifestyle

Ly Nha Ky: Πώς ξοδεύει τα εκατομμύρια της η «βιετναμέζα Kim Kardashian»

Ly Nha Ky: Πώς ξοδεύει τα εκατομμύρια της η «βιετναμέζα Kim Kardashian»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram

Ly Nha Ky: Η ηθοποιός ζει σε μια πολυτελή έπαυλη 25 ορόφων στην πόλη Ho Chi Minh και έχει μια επική συλλογή Hermès Birkin.

Η 39χρονη εκατομμυριούχα και ηθοποιός είναι ένας από τους πρώτους ανθρώπους στο Βιετνάμ που κατείχαν γιοτ – Ferretti 4,4 360 δολαρίων ΗΠΑ, όχι λιγότερο – και κυκλοφορεί με Rolls-Royce Ghost. Έχει μια επική συλλογή Hermès Birkin και κάποτε φόρεσε ένα φόρεμα Chanel $100.000 στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών με διαμάντια $600.000

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ly Nha Ky (@lynhaky_artist)

Οι εμφανίσεις της βιετναμέζας ηθοποιού Ly Nha Ky στο κόκκινο χαλί την κράτησαν στο κοινό από τότε που έκανε ένα διάλειμμα από την οθόνη πριν από σχεδόν μια δεκαετία, αλλά επέστρεψε στη showbiz αφού έχτισε μια αυτοκρατορία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων ακινήτων, επενδύσεων, κοσμημάτων και μόδας πάνω από την χρόνια.

Με τα χρόνια, η «Kim Kardashian του Βιετνάμ» εμφανίστηκε σε πολλές εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί

Η πρώτη πρέσβειρα του τουρισμού της χώρας το 2011 επέστρεψε στην οθόνη με την ταινία Secret of Paradise (2020), ένα έργο συνεργασίας Βιετναμικής Κορέας στο οποίο πρωταγωνίστησε μαζί με τον Κορεάτη ηθοποιό Han Jae-suk και ξεκίνησε το δικό της talk show Tra Chieu Cung mo Chanh (Απογευματινό τσάι με την Posh Lady Ly Nha Ky) τον περασμένο μήνα.

Με τα χρόνια, η «Kim Kardashian του Βιετνάμ» εμφανίστηκε σε πολλές εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί και συμμετείχε σε διάφορες φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Στην πραγματικότητα, είναι μια από τις πιο εξέχουσες φιλάνθρωπους στον κόσμο της showbiz του Βιετνάμ. Κάποτε την αποκαλούσαν «Lady Di (Πριγκίπισσα Νταϊάνα) του Βιετνάμ» αφού έγινε χορηγός στο Cinefondation του Φεστιβάλ Καννών που υποστηρίζει νεαρά ταλέντα.

Η Ly έχει δει διασημότητες όπως η ηθοποιός Charmaine Sheh και εύποροι Ασιάτες

Αλλά πάνω από όλα, η 39χρονη ανύπαντρη εκατομμυριούχος τραβάει την προσοχή γιατί ξέρει πραγματικά πώς να απολαμβάνει την υπέροχη ζωή της με την αναφερόμενη καθαρή της περιουσία 17 εκατομμυρίων δολαρίων.




Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments