Lifestyle

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η θρυλική φωτογραφία χωρίς εσώρουχο που άφησε εποχή

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η θρυλική φωτογραφία χωρίς εσώρουχο που άφησε εποχή
Νατάσα Θεοδωρίδου: Η θρυλική φωτογραφία χωρίς εσώρουχο που άφησε εποχή

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, διαθέτει από τις πλέον αναγνωρίσιμες φωνές στην ελληνική μουσική σκηνή.

Η θεσσαλονικιά – έξω καρδιά – τραγουδίστρια που βρέθηκε στην Αθήνα και κυριάρχησε στις νυχτερινές πίστες με τη μαγική φωνή της, τον επαγγελματισμό, αλλά και την εντυπωσιακή εμφάνισή της, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Πειραματίζεται ωστόσο με την εμφάνισή της, χωρίς να γίνεται προκλητική, κάνει αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών της, και ίσως «παίζει» λίγο με το μήκος τους, αλλά μέχρι εκεί.

Αφήνει έντονο το αποτύπωμά της, απ’ όπου κι αν περνάει. Ζει και αναπνέει για τη μουσική. Αυτό φαίνεται και επιβραβεύεται εξάλλου από τους χιλιάδες θαυμαστές της που κατακλύζουν τους συναυλιακούς χώρους όπου εμφανίζεται.

Κάπως έτσι τη συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός, πριν μερικά χρόνια, σε μία καλοκαιρινή συναυλία της, όπου λίγο η ζέστη, λίγο η μαγική βραδιά η Νατάσα Θεοδωρίδου, εκτός από τις μαγικές στιγμές που προσέφερε στους θαυμαστές της, τους είχε και μία έκπληξη, που μάλλον τη δέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά.

Μέσα από το λευκό μπλουζάκι, δεν φορούσε εσώρουχο!

Δείτε τη θρυλική φωτογραφία

Σε παλαιότερες συνεντεύξεις της έχει αναφερθεί και στη σχέση της με τις δύο κόρες της, τις οποίες λατρεύει..

Είναι μια χαρά παιδιά, με τα καλά τους και με τα πιο δύσκολα. Αγαπιόμαστε πολύ. Ποτέ δεν κάθισα να πω «δεν έκανα το ένα και δεν έκανα το άλλο» και να έχω τύψεις. Για να μην έχεις κάνει κάτι σημαίνει πως δεν μπορούσες ή πως δεν ήθελες. Πιστεύω κατά βάση πως ό,τι κάνεις, γιατί η ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων, είναι αυτό που θέλεις να κάνεις τη δεδομένη στιγμή. Εγώ είχα βρει τρόπους να τα συνδυάζω. Έχει τύχει να πάρω το παιδί μου μαζί στη δουλειά, γιατί κάτι συνέβη εκείνη την ημέρα και δεν μπορούσε κανείς να μου το φροντίσει.Έκατσε σε μια καρεκλίτσα, μετά κοιμήθηκε λίγο στο καμαρίνι μου, έκανα και εγώ τη δουλειά μου και όλοι μια χαρά. Έμεινα δέκα μέρες με τα παιδιά μου όταν είχα γεννήσει. Και μετά κατευθείαν δουλειά. Γιατί το ήθελα, όχι γιατί, για παράδειγμα, φοβήθηκα μην ξεχαστώ γιατί γέννησα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments