Lifestyle

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Βόλτα στο χιόνι με τους γιους της

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Βόλτα στο χιόνι με τους γιους της
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η ίδια ανέβασε φωτογραφίες με τους γιούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram να παίζουν με τα χιόνια.

Το χιονισμένο τοπίο βγήκε να απολαύσει η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τους γιους της. Η αγαπητή ηθοποιός και παρουσιάστρια μπορεί να μένει στα νότια προάστια στη γλυφάδα όμως το έστρωσε και εκεί αρκετούς πόντους. Έτσι αποφάσισε να βγει με τους δυο γιους της Φίλιππο και Διονύση που βρίσκονται στην εφηβεία και να παίξουν χιονοπόλεμο και  να χαρούν την Ελπίδα. Φορώντας φυσικά ζεστά ρούχα, ανάλογα jackets, γάντια και σκουφιά, δεν σταμάτησαν να απολαμβάνουν snow περιπέτειες.

Η ίδια ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: «Οι νιφάδες του χιονιού είναι σαν φιλάκια απ τον ουρανό. Βγήκαμε να μαζέψουμε μερικά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doretta Papadimitriou (@dorettapapadimitriou_official)

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μίλησε για το χωρισμό με τον Πηλαδάκη

«Με τον Κώστα γνωριστήκαμε μέσα από κοινές παρέες που είχαμε. Δεν τα φτιάξαμε κατευθείαν. Πέρασε και κανένας χρόνος. Ήμασταν αλλού. Τυχαία πάλι ξαναβρεθήκαμε κάπου και έτσι ξεκίνησε. Αισθάνθηκα ότι θα είναι ένας σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Χωρίσαμε μετά από 5 -6 χρόνια γάμου. Είναι πολλά που παίζουν ρόλο. Εγώ ήμουν και πολύ μικρότερη ηλικιακά. Έχουμε 13 χρόνια διαφορά. Ήμουν 24, εκείνος παντρεμένος χωρισμένος με ένα παιδί. Άλλες εμπειρίες, άλλη ωριμότητα. Κάπου στην πορεία το χάσαμε. Νομίζω ότι έχει να κάνει και με το ότι κάναμε τα παιδιά πολύ γρήγορα και το ένα μετά το άλλο και αυτό άλλαξε πολύ τις ισορροπίες και κάπου εκεί δημιουργήθηκαν τα προβλήματα. Ντορέττα Παπαδημητρίου

Δεν έχει σημασία ποιος πήρε την απόφαση. Θα έλεγα ότι ήταν από κοινού. Υπήρχε μια ένταση στην αρχή αναπόφευκτα, διότι αλλάζεις μια κατάσταση, ψάχνεις να βρεις καινούριες ισορροπίες, άλλα δεδομένα. Αλλά πολύ γρήγορα φύγαμε από αυτό και φτάσαμε σε αυτό που είμαστε σήμερα και είμαστε τα τελευταία περίπου 10 χρόνια που έχουμε χωρίσει. Και νομίζω ότι έχουμε καταφέρει κάτι που δεν το βλέπω πολύ συχνά στα χωρισμένα ζευγάρια. Να έχουμε αυτή τη σχέση που έχουμε με τον Κώστα που είναι πραγματική, ουσιαστική, που είναι πολύ περισσότερο από το είμαστε δυο γονείς που έχουμε χωρίσει κι έχουμε δυο παιδιά. Υπάρχει ουσιαστική αγάπη και αυτό νομίζω είναι ιδανικό», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments