Lifestyle

Το στρινγκ της Μαλέσκου που εξαφανίστηκε στα προσόντα της

Το στρινγκ της Μαλέσκου που εξαφανίστηκε στα προσόντα της
Το στιρνγκ της Μαλέσκου που εξαφανίστηκε στα προσόντα της

Η Ιωάννα Μαλέσκου, η ξανθιά καλλονή παρουσιάστρια με το πανέμορφο πρόσωπο και το ακόμα πιο εντυπωσιακό κορμί.

Ήρθε και τάραξε τα λιμνάζοντα νερά της τηλεοπτικής καθημερινότητας.

Η εντυπωσιακή Ιωάννα όμως δεν φαίνεται διατεθειμένη να μείνει κρυμμένη στα τηλεοπτικά πλατό, και δεν θα το ήθελαν εξάλλου και οι ακόλουθοί της που «ζητιανεύουν» μια ανάρτησή της για να πάει η καρδιά τους στη θέση της.

Η πανέμορφη Ιωάννα τις περισσότερες φορές δεν τους χαλάει χατίρι, συχνά πυκνά δίνει «τροφή για σκέψη» με τις πλέον αποκαλυπτικές φωτογραφίες της όπου όλα όσα δείχνει αφήνουν τη φαντασία να «καλπάζει».

Ξαπλωμένη σε φουσκωτό σε μία πισίνα, φορώντας κάτι που θυμίζει μαγιό, μαυρισμένη από τον ήλιο, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για παρερμηνείες ….

Στην αποκαλυπτική πόζα της με καλοκαιρινή διάθεση το κάτω μέρος του μαγιό, το οποίο πιθανολογείται ότι είναι στριγκ, αφού είναι εξαφανισμένο κάπου ανάμεσα στα πλούσια προσόντα της.

Για δυνατούς λύτες: Μπορείτε να βρείτε το εξαφανισμένο στρινγκ;

Πρόσφατα η Ιωάννα αποκάλυψε ότι νόσησε με κορωνοϊό. Μάλιστα, η παρουσιάστρια τόνισε ότι νόσησε πέρυσι τις γιορτές, κάτι που την ανάγκασε να περάσει μόνη τις γιορτές.

Συγκεκριμένα είπε: “Σιχαμένο αυτό που συνέβη, τόσο άσχημο, τόσο σκληρό. Τόσο τραγική όλη η εικόνα της γυναίκας και ταυτόχρονα τόσο δυναμική που βγαίνει και μιλάει και βρίσκει τη δύναμη. Αυτό το κορίτσι, αυτό το πλάσμα, πώς να το περιγράψεις. Ούτε το ίδιο το μυαλό της δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει βιώσει, κι όμως βρίσκει την τόλμη να τα περιγράψει… Σκεφτείτε όλοι εμείς… Εγώ πέρασα πέρσι μόνη μου τον κορονοϊό την Πρωτοχρονιά και θυμάμαι τον πόνο μου και την μοναξιά την οποία αισθανόμουν και έλεγα όχι όλα καλά. Δεν ήθελα να είμαι στο σπίτι. Όλοι μας όμως έπρεπε να ήμασταν στο σπίτι. Και είπε η κοπέλα ας πάω στο πάρτι”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments