Trash

Survivor spoiler 26/1: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor spoiler 26/1: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε από τον Άγιο Δομίνικο
Survivor spoiler 26/1: Ποιος θα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και τις παραλίες της καραϊβικής και θα επιστρέψει στην Αθήνα;

Τα πάνω κάτω θα ερθούν στο αποψινό (26/1) επεισόδιο του Survivor. Οι παίκτες των δύο ομάδων, όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ, στο συμβούλιο του νησιού θα λογομαχήσουν για ακόμη μια φορά ενώ μία αποκάλυψη θα φέρει έντονες διαμάχες και συγκρούσεις. Στόχαστρο για ακόμη μια φορά ο μεγάλος έρωτας της Μυριέλλας και του αγρότη. Survivor spoiler 26/1

Βόμβα έπεσε στο συμβούλιο

«Ενημερώθηκα από έναν από συμπαίχτες μου κάτι άσχημο» ακούγεται να λέει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τον Γιώργο Λιανό να σχολιάζει «όντως είναι μια βόμβα».

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την αντίδραση της Μυριέλλας Κουρέντη η οποία ακούγεται να λέει «δεν ήθελα εξαρχής να δημιουργήσω αυτό το πρόβλημα εδωπέρα και βγήκε ο Λάμπρος και το είπε και θα βρεθώ να λέω τι μου είπατε» ατάκα που προκάλεσε την αντίδραση του Σάββα που ακούγεται να λέει «αφήνεις να ειπωθεί κάτι τέτοιο για μένα» και την Μυριέλλα να απαντά «είμαι 34 ετών και δεν μπορεί να με κοροϊδέψει κανένας».

Survivor spoiler 26/1

Ποιος παίκτης αποχωρεί

Επίσης, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τον παίκτη που θα αποχωρήσει.

Οι υποψήφιοι είναι τέσσερις. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η Αθηνά Ευμορφιάδη από τους Διάσημους και η Σοφιάνννα Αβραμάκη και η Ασημίνα Χατζηανδρέου από τους Μαχητές.

Σύμφωνα με τα spoilers, η Αθηνά είναι αυτή που θα φτιάξει βαλίτσες και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments