Lifestyle

Fadzilah: Η πριγκίπισσα είναι αδερφή του μεγάλου σταρ των SEA Games Mateen

Fadzilah: Η πριγκίπισσα είναι αδερφή του μεγάλου σταρ των SEA Games Mateen

Πηγή Φωτογραφίας: instagram

Fadzilah: Τα πάντα για την οικογένεια της, τα αδέλφια της, την μεγάλη απώλεια που της στοίχισε, οι συνήθειες της και το αγαπημένο της άθλημα.

Ο γάμος της πριγκίπισσας Fadzilah επανέφερε τη βασιλική οικογένεια του Μπρουνέι στο προσκήνιο, με τον κόσμο να θέλει να μάθει περισσότερα για τα άλλα παιδιά του υπερπλούσιου σουλτάνου Hassanal Bolkiah. Ο βασιλικός γόνος έχει αποκτήσει  έναν πρίγκιπα αεροπόρο με καλή εμφάνιση σαν σταρ του κινηματογράφου, μια πριγκίπισσα που παίζει πόλο με τρία πτυχία και τον αείμνηστο αδερφό τους γνωστό για τα πολυτελή πάρτι της A-list.

Καθώς οι τελετουργίες γάμου διάρκειας 10 ημερών της πριγκίπισσας Fadzilah συνεχίζονται, ο κόσμος έχει στραμμένα τα μάτια του στο βασιλικό γόνο του Μπρουνέι. Είναι, εξάλλου, παιδιά του μεγαλόπλουτου σουλτάνου Hassanal Bolkiah, ο οποίος έχει αναφερόμενη καθαρή περιουσία 28 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Γνωρίσαμε τις ικανότητες της αθλητικής πριγκίπισσας Fadzilah στο netball και τη «χρυσή καρδιά» της, τώρα ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα τρία αδέρφια της και τα πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία για αυτά.

Prince Mateen

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mateen (@tmski)

Ψηλός, μελαχρινός και όμορφος, ο 30χρονος πρίγκιπας Mateen έχει γοητεύσει πολλούς με την εμφάνιση του σταρ του κινηματογράφου και τους όμορφους τρόπους του. Περιέγραψε τον εαυτό του ως «αστείο, περίεργο αλλά με την καλή έννοια, γλυκό και απλό», σε μια συνέντευξη στο GQ Thailand το 2016.

Ενώ ο πρίγκιπας μπορεί να ξεχωρίζει για την εμφάνισή του, έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε πολλά πράγματα. Το 2010 ο πρίγκιπας ξεκίνησε τη στρατιωτική του εκπαίδευση ως δόκιμος στη Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία Sandhurst στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μόλις στα 18 του, υποβλήθηκε σε εξαντλητικές συνθήκες, προκαλώντας τόσο το μυαλό όσο και το σώμα, και αποφοίτησε ένα χρόνο αργότερα. Είπε στο GQ πώς η εμπειρία παρέμεινε αυτή για την οποία είναι πιο περήφανος.

Ο Mateen πήρε τελικά πτυχίο πολιτικής στο King’s College του Λονδίνου και αργότερα απέκτησε μεταπτυχιακό στη Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (SOAS).

Ακολουθώντας τον αεροπόρο πατέρα του, ο πρίγκιπας, σύμφωνα με τον ιστότοπο The Scoop με έδρα το Μπρουνέι, είναι μόνο ο δεύτερος βασιλιάς του Μπρουνέι που έγινε αδειούχος πιλότος ελικοπτέρου. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στο Defense Helicopter Flying School στο RAF Shawbury το 2018, σε ηλικία 26 ετών. Ο σουλτάνος ​​λέγεται ότι μετέβη ο ίδιος σε σημαντικές περιφερειακές συναντήσεις για να συναντηθεί με άλλους αρχηγούς κρατών.

Είναι επίσης αθλητής, του πόλο, γνωστό συχνά ως «άθλημα των βασιλιάδων», και εκπροσώπησε το Μπρουνέι στους Αγώνες της Νοτιοανατολικής Ασίας (SEA) τόσο το 2017 όσο και το 2019.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mateen (@tmski)

Το Instagram του αποκαλύπτει ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων: πυγμαχία, ποδόσφαιρο, γκολφ και πολεμικές τέχνες, μεταξύ άλλων αθλημάτων, μαζί με άγρια ​​ζώα και γρήγορα αυτοκίνητα. Συχνά μπορεί να τον δει κανείς στον ετήσιο αγώνα Formula One Night της Σιγκαπούρης. Το ίδιο ρεπορτάζ αποκάλυψε το βλέμμα του στο στυλ, καθώς ο πρίγκιπας είναι γνωστός για την τάση του να φοράει  κοστούμια Savile Row. Λέγεται ότι η γκαρνταρόμπα του είναι γεμάτη με «ποιοτική βρετανική ραπτική» – η τέλεια εφαρμογή για ένα μοντέρνο βασιλικό. Ο Mateen ομολόγησε ότι ήταν οικογενειάρχης στη συνέντευξή του στο GQ και είπε ότι ήταν πολύ κοντά με τα αδέρφια του: τον αείμνηστο πρίγκιπα Azim – με το παρατσούκλι «ο πάρτι-αγαπημένος πρίγκιπας» – και τις δύο αδερφές του, τις πριγκίπισσες Azemah και Fadzilah.

Princess Azemah

Η πριγκίπισσα Azemah είναι γνωστή για την εξυπνάδα της – και δικαίως. Η 37χρονη πριγκίπισσα έχει μια λίστα με εντυπωσιακά επιτεύγματα μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένου ενός πτυχίου νομικής από το Πανεπιστήμιο του Warwick του Ηνωμένου Βασιλείου, το 2008, και ενός μεταπτυχιακού τίτλου στα Παγκόσμια ΜΜΕ και την Μεταεθνική Επικοινωνία από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου το 2011.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mateen (@tmski)

Χωρίς να τελειώσει τις σπουδές της, κέρδισε στη συνέχεια μεταπτυχιακό τίτλο Γεωπολιτικής, Επικράτειας και Ασφάλειας στο King’s College του Λονδίνου το 2014. Και αν αυτό δεν ήταν αρκετό, η πριγκίπισσα είναι επίσης μια ξεχωριστή αθλήτρια του πόλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mateen (@tmski)

Έχει παίξει μαζί με τον αδερφό της και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας και εκπροσώπησε επίσης το Μπρουνέι στους αγώνες SEA. Σε μια συνέντευξη στον ιστότοπο Culture Trip το 2018, η πριγκίπισσα σημείωσε ότι το πόλο παρέμεινε ένα ανδροκρατούμενο πεδίο στη χώρα της και ότι ήλπιζε να αλλάξει αυτό και να δει περισσότερες γυναίκες παίκτριες στο γήπεδο.

Prince Azim

Ο αείμνηστος πρίγκιπας Azim ήταν ένας αγαπημένος του Χόλιγουντ που χρησιμοποίησε την επιρροή του για να προωθήσει την ευαισθητοποίηση για διάφορους διαφορετικούς λόγους για τους οποίους ήταν παθιασμένος, όπως ο αυτισμός.

«Έκανε πάρτι με τα αστέρια» και η λίστα περιελάμβανε τον Μάικλ και τη Τζάνετ Τζάκσον, καθώς και την Πάμελα Άντερσον. Γιορτάζοντας τα 30α γενέθλιά του το 2012, ο πρίγκιπας εθεάθη μαζί με τη Φέι Ντάναγουεϊ, τη Μαράια Κάρεϊ και τον Τζέρι Χολ μεταξύ άλλων. Έχει επίσης φωτογραφηθεί μαζί με τις ηθοποιούς Mischa Barton και Scarlett Johansson. Σύμφωνα με βρετανικά ταμπλόιντ, ο πρίγκιπας ήταν γνωστός για τα χλιδάτα πάρτι που έκανε και τα γενναιόδωρα δώρα του σε αγαπημένους φίλους.

Ο πρίγκιπας πέθανε το 2020, σε ηλικία 38 ετών, μετά από μάχη με ασθένεια. Ένα ντοκιμαντέρ που εξιστορεί τη ζωή του, το Prince Azim: Son of the Arts, κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments