Lifestyle

Μαρίνα Λαμπροπούλου: Η κριτής του DWTS μιλά για τον χαμό του πρώην συντρόφου της μπροστά στον γιο της

Μαρίνα Λαμπροπούλου: Η κριτής του DWTS μιλά για τον χαμό του πρώην συντρόφου της μπροστά στον γιο της
Μαρίνα Λαμπροπούλου: Η χορεύτρια που έγινε γνωστή από την εκπομπή «3,2,1» παραχώρησε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Μαρίνα Λαμπροπούλου. Η χορεύτρια και κριτής του DWTS που γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή «3,2,1 ΑΝΤ1», τη δεκαετία του ’90, μεταξύ άλλων μίλησε για τη προσωπική ζωή της, τον γάμο της, τη μετακόμιση στην Καβάλα, τον γιο της, αλλά και την μεγάλη απώλεια όταν έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο πρώην σύντροφός της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Lampropoulou (@lampropoulou_marina)

Για την αρχή της  καριέρα της και το «3,2,1» η Μαρίνα Λαμπροπούλου είπε αρχικά: «Έχω περάσει αρκετά, δόξα το Θεό. Από μικρή ήμουν ταγμένη στον χορό. Θυμάμαι τη μαμά μου να χορεύει, ήμασταν καλλιτεχνική οικογένεια. Από μικρή έλεγα ότι θέλω να γίνω δασκάλα χορού και χορεύτρια. Αυτά έγινα. Στο “3,2,1” βρέθηκα επειδή ήμουν κολλητή της κόρης του παραγωγού. Ήταν ένα μεγάλο εισιτήριο για μένα για να με γνωρίσει ο κόσμος και να ανοίξω μια σχολή χορού. Ήταν οι χρυσές εποχές της τηλεόρασης τότε. Έκανα τότε ένα guest και ήταν μεγάλα τα ποσά που έδιναν, πολύ έντονο».

Ο ξαφνικός θάνατος του πρώην άνδρα της μπροστά στα μάτια του γιου της

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου εξομολογήθηκε την στιγμή που έχασε την γη κάτω από τα πόδια της  ζωή της καθώς πριν από έξι χρόνια ο πρώην σύντροφός της έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών από ανεύρυσμα στον εγκέφαλο.

«Γνωριστήκαμε στην Αθήνα, ερωτευτήκαμε, αγαπηθήκαμε και εξαιτίας διαφόρων καταστάσεων έπρεπε να φύγει εκτός Ελλάδος, αποφάσισα και εγώ να ακολουθήσω. Πηγαίνω στην Καβάλα. Ήταν πρωτόγνωρο όλο αυτό αλλά ζούσα τόσο όμορφα εκεί. Έκανα δυο σχολές χορού εκεί. Αγάπησα και έγινε και το παιδάκι μας. Όταν ήρθε στη ζωή ο γιος μου, αποφάσισα να μείνω μόνιμα στην Καβάλα και σταμάτησα να πηγαινοέρχομαι στην Αθήνα. Εκεί πια το 2016, ο σύντροφός μου φεύγει από τη ζωή, τον βρήκε ο γιος μου. Είχαμε χωρίσει τότε. Δεν υπάρχει αυτό, άστο…

Ο γιος μου τον βρήκε στο κρεβάτι, τότε ήταν μόλις 6 ετών και μόνος του σε μια ξένη χώρα. Τη στιγμή που το άκουσα, σαφέστατα κατέρρευσα. Ο γιος μου ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα. Περάσαμε δύσκολα, περνάμε δύσκολα, προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε σε πραγματάκια έτσι ψυχικά. Είμαστε αισιόδοξοι άνθρωποι. Προσπαθώ το γκρι να το κάνω προς το ροζ. Προσπαθώ να του περνάω τη θετική μου ενέργεια. Ο χρόνος είναι γιατρός. Μετά τον θάνατο του πρώην άντρα μου έμεινα στην Καβάλα και το πάλεψα για δύο χρόνια. Ασχολήθηκα με χορογραφίες ΑΜΕΑ» αποκάλυψε η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments