Ελλάδα

Delivery: Απαγορεύεται η διανομή φαγητού με μηχανάκια αλλά όχι για όλους

Delivery: Απαγορεύεται η διανομή φαγητού με μηχανάκια αλλά όχι για όλους
Delivery: Την ώρα που μεγάλες αλυσίδες διανομής κατεβάζουν ρολά, τα συνοικιακά μαγαζιά συνεχίζουν τις διανομές με δίκυκλα

Εταιρείες διανομής και κούριερ δεν θα δουλέψουν ούτε και σήμερα με δίκυκλα οχήματα, λόγω της κακοκαιρίας και της ολισθηρότητας των δρόμων.

Ωστόσο, την ώρα που μεγάλες αλυσίδες διανομής έχουν κατεβάσει ρολά, τα συνοικιακά μαγαζιά συνεχίζουν κανονικά τις παραδόσεις κατ’ οίκον με μηχανάκια.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την 14939/2022 απόφαση κηρύσσεται σε Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας λόγω προειδοποίησης για εκδήλωση αυξημένης διακινδύνευσης συμβάντων φυσικών καταστροφών και τη λήψη σχετικών έκτακτων μέτρων την Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022, ως εξής:

  1. Στις Περιφέρειες Αττικής και Κρήτης αναστέλλεται η λειτουργία: α) των ιδιωτικών βρεφικών, βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, στις περιοχές στις οποίες, με απόφαση του οικείου Δημάρχου, αναστέλλεται η λειτουργία και των δημοτικών βρεφικών, βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, β) των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, γ) των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία και δ) των Κέντρων Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας.
  1. Στην Περιφέρεια Αττικής αναστέλλεται η παροχή των υπηρεσιών διανομής τροφίμων σε καταναλωτές και ταχυδρομικών υπηρεσιών (courier) με δίκυκλα οχήματα.
  1. Καταργείται κατά τον χρόνο εφαρμογής της παρούσας η υπ’ αρ. 14934/26.1.2022 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας «Κήρυξη Κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Επικράτειας την 27η και την 28η Ιανουαρίου 2022» (Β’ 201).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments