Ελλάδα

Δημήτρης Κωνσταντάρας: Στο νοσοκομείο ο πατέρας του Λάμπρου

Δημήτρης Κωνσταντάρας: Στο νοσοκομείο ο πατέρας του Λάμπρου
Δημήτρης Κωνσταντάρας: Ο πατέρας του Λάμπρου Κωνσταντάρα περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και κατόπιν περιέγραψε τις δύσκολες ώρες που πέρασε.  Την ώρα που ο γιος του είναι στο Survivor ο Δημήτρης Κωνσταντάρας έγραψε ότι παρέμεινε ξεχασμένος σε ένα φορείο.

«Πεταμένος χθες στην κυριολεξία σε ένα διπλωμένο φορείο, σε μια γωνιά, ξεχασμένος – ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ- μέσα στη δύσπνοια και τον πονοκέφαλο, κάποια στιγμή ένιωσα λίγο την παρουσία της αγαπημένης μου Μένυας Παπαδοπούλου (+26/1/19) που αν ζούσε και ήταν δίπλα μου, θα μου σιγοψιθύριζε λίγο Clapton και Layla. Τρία χρόνια χωρίς τη Μένυα και να τη θυμάσαι σε μια γωνιά ενός νοσοκομείου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κωνσταντάρας στο Facebook και ανησύχησε τους διαδικτυακούς του φίλους. Δημήτρης Κωνσταντάρας...

Τι ανέφερε η κόρη του

Η κόρη του Παυλίνα μιλώντας στο gosspitv.gr εξήγησε: «Είναι στο σπίτι τώρα. Πήγε στον Ευαγγελισμό λόγω δύσπνοιας, αλλά η εφημερία ήταν αρκετά δύσκολη. Λόγω της κατάστασης νοσοκομείων και νοσηλευτών όμως, το καταλαβαινουμε απολύτως. Είναι όλα καλά!».

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Κωνσταντάρα

Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας  είναι Έλληνας δημοσιογράφος, συγγραφέας και πολιτικός και διατέλεσε παραγωγός της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου. Γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 1946 στην Αθήνα, γιος των ηθοποιών Λάμπρου Κωνσταντάρα και Ιουλίας Γεωργοπούλου. Το 2002 εξελέγη Νομαρχιακός Σύμβουλος Αττικής με την παράταξη του Γιάννη Τζανετάκου, στην πρώτη θέση.

Στις εθνικές εκλογές του 2004 εξελέγη βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, Στις εκλογές του 2007 δεν επανεξελέγη στις Ελληνικές βουλευτικές εκλογές. Το 2009 ως υποψήφιος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στην Α’ Αθηνών κατετάγη στη 2η θέση (πρώτος επιλαχών). Στις Δημοτικές Εκλογές του 2010, εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος (πρώτος στο έκτο δημοτικό διαμέρισμα) με την παράταξη του Νικήτα Κακλαμάνη και στη συνέχεια εξελέγη γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλος της Επιτροπής Ποιότητος Ζωής.

Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2014, επανεξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου και στη συνέχεια παραιτήθηκε από την παράταξη και ανεξαρτητοποιήθηκε. Εξελέγη μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού (ΟΠΑΝΔΑ). Το 2015 παραιτήθηκε από τον ΟΠΑΝΔΑ και ορίστηκε Αντιπρόεδρος της “Εταιρείας Ασφαλιστικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Αυτοδιοίκησης”. Επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία ύστερα από κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά και ήταν υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 στην Α΄ Αθηνών αλλά δεν εξελέγη.

Σήμερα είναι συνταξιούχος. Γράφει άρθρα, αναλύσεις και συνεντεύξεις σε διαδικτυακά ιστολογία (blogs) και βιβλία.

Είναι παντρεμένος με τη Βίκυ Βουρλάκη, και έχει δυο παιδιά, την Παυλίνα που είναι σκηνοθέτης, ραδιοφωνική παραγωγός και επιχειρηματίας και τον Λάμπρο που είναι δημοσιογράφος, παρουσιαστής τηλεοπτικών προγραμμάτων, εξειδικευμένος στο διαδίκτυο και μουσικός παραγωγός. Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Wilson High School, στην αμερικανική πόλη Easton της πολιτείας Πενσυλβάνια. Σπούδασε Αγγλική και Ελληνική Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και αποφοίτησε το 1972.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments