Ελλάδα

Συγγρού έκρηξη: «Κρανίου τόπος» η περιοχή – Αποκλειστικές φωτογραφίες του pagenews.gr

Συγγρού έκρηξη: «Κρανίου τόπος» η περιοχή – Αποκλειστικές φωτογραφίες του pagenews.gr
Συγγρού έκρηξη: Κρανίου τόπο θυμίζει η Λεωφόρος Συγγρού λίγες ημέρες μετά την έκρηξη που προκλήθηκε σε εξαώροφο κτίριο επί της Λεωφόρου Συγγρού 3.

Κρανίου τόπο θυμίζει η Λεωφόρος Συγγρού λίγες ημέρες μετά την έκρηξη που προκλήθηκε σε εξαώροφο κτίριο επί της Λεωφόρου Συγγρού 3. Ήταν τόσο σφοδρή η έκρηξη που προκάλεσε φθορές σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων ενώ από την έκρηξη τραυματίστηκε σοβαρά  ένας 78χρονος άνδρας. 

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνεται πως η έκρηξη δεν αποδίδεται σε τρομοκρατική ενέργεια και όλα δείχνουν πως αιτία για την εκκωφαντική έκρηξη είναι η διαρροή υγραερίου.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του pagenews.gr

Συγγρού έκρηξη: Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Ωστόσο, ερωτηματικό αποτελεί πως ξεκίνησε η διαρροή καθώς το συγκεκριμένο διαμέρισμα του κτιρίου 3 της λεωφόρου Συγγρού δεν διαθέτει σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου. Παροχή φυσικού αερίου διαθέτει το κτίριο στον αριθμό 7. Όπως φαίνεται, το ωστικό κύμα από την έκρηξη στο διαμέρισμα του κτιρίου 3 προκάλεσε διαρροή στην παροχή φυσικού αερίου μεταξύ των αριθμών 5 και 7.

Για αυτό το λόγο, οι πραγματογνώμονες εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 78χρονος ένοικος του ημιορόφου να είχε στο σπίτι του φιάλη υγραερίου από την οποία μπορεί να ξεκίνησε η διαρροή. Το σενάριο αυτό ενισχύεται και από όσα κατέθεσε ο 78χρονος ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από την έκρηξη και είπε στους πυροσβέστες ότι απο το προηγούμενο βράδυ το διαμέρισμα μύριζε γκάζι.

Συγγρού έκρηξη: Τι αναφέρουν πηγές της ΕΔΑ Αττικής

Πάντως, σύμφωνα με πηγές της ΕΔΑ Αττικής, η έκρηξη δεν αποδίδεται στην διαρροή φυσικού αερίου καθώς δεν υφίσταται παροχή του συγκεκριμένου καυσίμου.

Εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας βρέθηκε στο σημείο προκειμένου να ερευνήσει το ενδεχόμενο διαρροής φυσικού αερίου διαπιστώνοντας πως κανένας από τους ενοίκους δεν είναι διασυνδεδεμένος με το δίκτυο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments