Διεθνή

Η οικογένεια Μπάιντεν καλωσορίζει το νέο ένοικο του Λευκού Οίκου

Η οικογένεια Μπάιντεν καλωσορίζει το νέο ένοικο του Λευκού Οίκου
Η πρώτη κυρία μάς συστήνει τη γάτα της οικογένειας Μπάιντεν

Είναι δύο ετών, γκρι τιγρέ, με κοντό τρίχωμα και ονομάζεται Willow. Το όνομά της είναι εμπνευσμένο από τη γενέτειρα της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, το Willow Grove, στην Πενσυλβάνια.

Ο Μπάιντεν συνάντησε για πρώτη φορά την Willow σε ένα σταθμό της περιοδείας του το 2020, σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε o υπεύθυνος Τύπου της Τζιλ Μπάιντεν, Μάικλ Λα Ρόσα. Η γάτα ανέβηκε στη σκηνή και οι ιδιοκτήτες της φάρμας όπου γινόταν η εκδήλωση παρατήρησαν αμέσως το δεσμό που αναπτύχθηκε.

«Η Willow εγκαταστάθηκε στο Λευκό Οίκο με τα αγαπημένα της παιχνίδια, λιχουδιές και άφθονο χώρο για να μυρίσει και να εξερευνήσει», είπε ο LaRosa.

Η Willow θα μοιράζεται τον Λευκό Οίκο με τον Commander, τον Γερμανικό Ποιμενικό που υιοθέτησαν οι Μπάιντεν πριν από ένα χρόνο.

Ο αγαπημένος Γερμανικός Ποιμενικός των Μπάιντεν, ο Champ, πέθανε τον Ιούνιο σε ηλικία 13 ετών. Ο άλλος σκύλος τους, ο Major, απομακρύνθηκε από τον Λευκό Οίκο μετά από σειρά επιθέσεων στο προσωπικό. «Μετά από διαβούλευση με εκπαιδευτές σκύλων και κτηνιάτρους, η πρώτη οικογένεια αποφάσισε να ακολουθήσει την ομόφωνη σύσταση των ειδικών, ότι θα ήταν ασφαλέστερο για τον Major να ζήσει σε ένα πιο ήσυχο περιβάλλον με οικογενειακούς φίλους», είπε ο LaRosa στο CNN.

Η τελευταία φορά που ο Λευκός Οίκος φιλοξένησε γάτα ως κατοικίδιο ήταν επί Τζορτζ Μπους.  Το όνομά της ήταν India.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments